Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαγνησία
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαγνησία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαγνησία

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίστηκαν προσωρινές στην Εθνική Οδό Βόλου –Ζαγοράς (κάτω κλάδος), τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο κατά τις ώρες 15:00-23:00 και κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία, κατά τις ώρες 09:00-00:00, κατά το χρονικό διάστημα από 01-06-2018 έως 17-09-2018 καθώς και τελευταία Παρασκευοσαββατοκύριακα του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα αποφασίστηκε:

Τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο και κατά τις ώρες 15:00- 23:00, οι στη διασταύρωση των οδών:
(1) Δημοκρατίας –Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.)

(2) 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη

(3) Ρήγα Φεραίου –  Περικλέους Γεωργιάδη να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως), με ταυτόχρονο αποκλεισμό της οδού Απόστολου Λάμπη στο ύψος της Ανώνυμης οδού (παράλληλη οδός μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημοκρατίας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην διασταύρωση  Δημοκρατίας –Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), η κυκλοφορία των οχημάτων από Σουτραλί θα διεξάγεται μέσω της Ανώνυμης οδού, δεξιά στην οδό Πηλίου, δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Στις διασταυρώσεις 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη

(3) Ρήγα Φεραίου –  Περικλέους Γεωργιάδη, η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται.

Κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία κατά τις ώρες 09:00-00:00, οι φωτεινοί σηματοδότες τόσο στις διασταυρώσεις των οδών 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Δημοκρατίας – Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), όσο και στη διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στις ανωτέρω διασταυρώσεις θα διεξάγεται ομοίως με ανωτέρω, ενώ στη διασταύρωση Πλατανιδίων σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην Περιφερειακή Παράταξη του Κ. Αγοραστού προσχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Ακρίβος… - https://t.co/T1ozuf5kqn -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου #αναστολήλειτουργίαςσχολείων - https://t.co/PTFs4NZ0cs -

  • Στο Australian Open στη Μελβούρνη ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας - https://t.co/St4bjCvfbY… -

"Αλιεύοντας" την είδηση