Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαγνησία
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαγνησία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαγνησία

Με του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές στην Εθνική Οδό Βόλου –Ζαγοράς (κάτω κλάδος), τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο κατά τις ώρες 15:00-23:00 και κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία, κατά τις ώρες 09:00-00:00, κατά το χρονικό διάστημα από 01-06-2018 έως 17-09-2018 καθώς και τελευταία Παρασκευοσαββατοκύριακα του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα αποφασίστηκε:

Τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο και κατά τις ώρες 15:00- 23:00, οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση των οδών:
(1) Δημοκρατίας –Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.)

(2) – Περικλέους Γεωργιάδη

(3) –  Περικλέους Γεωργιάδη να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως), με ταυτόχρονο αποκλεισμό της οδού Απόστολου Λάμπη στο ύψος της Ανώνυμης οδού (παράλληλη μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημοκρατίας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην διασταύρωση  Δημοκρατίας –Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), η κυκλοφορία των οχημάτων από Σουτραλί θα διεξάγεται μέσω της Ανώνυμης οδού, δεξιά στην οδό Πηλίου, δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Στις διασταυρώσεις – Περικλέους Γεωργιάδη

(3) –  Περικλέους Γεωργιάδη, η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με τις ρυθμιστικές που υφίστανται.

Κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία κατά τις ώρες 09:00-00:00, οι φωτεινοί σηματοδότες τόσο στις διασταυρώσεις των οδών 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Ρήγα ου – Περικλέους Γεωργιάδη, Δημοκρατίας – Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), όσο και στη διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στις ανωτέρω διασταυρώσεις θα διεξάγεται ομοίως με ανωτέρω, ενώ στη διασταύρωση Πλατανιδίων σύμφωνα με τις ρυθμιστικές που υφίστανται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση