Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου «Ο Κένταυρος»
Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου «Ο Κένταυρος»

Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου «Ο Κένταυρος»

Σε μια ιδιαίτερα χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την 2 Φεβρουάριου 2020 η κοπή της ς του πολιτιστικού συλλόγου «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», στον Άγιο εώργιο Νηλείας στο Νότιο Πήλιο.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παρουσία φίλων και μελών του συλλόγου βραβεύτηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον δήμαρχο Ν. Πηλίου Μιχάλη Μιτζικό η συντοπίτισσα Βασιλική Αναγνωστοπούλου για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά της στο χωριό .

ια το πλούσιο έργο και τις δράσεις της , έκανε εκτεταμένη αναφορά με ομιλία της η καθηγήτρια φιλόλογος Κική Δανιηλίδου μέλος του συλλόγου.

Ο κ. Μιτζικός σε σύντομο χαιρετισμό , αφού εξήρε το έργο της κας Αναγνωστοπούλου , την διαβεβαίωσε ότι ,στο μέτρο του δυνατού, θα συνδράμει στην ολο των έργων που έχει αναλάβει η βραβευθείσα.

Στην συνέχεια ο δήμαρχος ανέλυσε την σημασία του εθελοντισμού στα πολιτιστικά δρώμενα κάθε τόπου και εξήγγειλε μελλοντικά σχέδια του δήμου με τον πολιτισμό.

Εμφανώς συγκινημένη η κα Αναγνωστοπούλου , ευχαρίστησε όλους όσοι την τίμησαν , ιδιαίτερα τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού.

Στην συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν , ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Δημήτρης Ραμματάς και η κα Μάχη Κουτσίκου ,αδελφή του λαογράφου Κώστα Λιάπη η οποία έκανε μία σύντομη αναφορά στα όνειρα και τις προσδοκίες του αδελφού της .

Στην παρευρέθηκαν εκτός των άλλων δημοτικοί & κοινοτικοί σύμβουλοι από όλο τον δήμο καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων .

Ακολούθησε πλούσιο καλλι με και χορό.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση