Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου «Ο Κένταυρος»
Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου «Ο Κένταυρος»

Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου «Ο Κένταυρος»

Σε μια ιδιαίτερα χαρούμενη και εορταστική πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουάριου 2020 η κοπή της βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», στον Άγιο εώργιο Νηλείας στο Νότιο .

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παρουσία φίλων και μελών του συλλόγου βραβεύτηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον δήμαρχο Ν. Πηλίου Μιχάλη Μιτζικό η συντοπίτισσα Αναγνωστοπούλου για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά της στο χωριό .

ια το πλούσιο έργο και τις δράσεις της , έκανε εκτεταμένη με ομιλία της η καθηγήτρια φιλόλογος Κική Δανιηλίδου μέλος του συλλόγου.

Ο κ. σε σύντομο χαιρετισμό , αφού εξήρε το έργο της κας Αναγνωστοπούλου , την διαβεβαίωσε ότι ,στο μέτρο του δυνατού, θα συνδράμει στην ολοκλήρωση των έργων που έχει αναλάβει η βραβευθείσα.

Στην συνέχεια ο δήμαρχος ανέλυσε την σημασία του εθελοντισμού στα πολιτιστικά δρώμενα κάθε τόπου και εξήγγειλε μελλοντικά σχέδια του δήμου με τον πολιτισμό.

Εμφανώς συγκινημένη η κα Αναγνωστοπούλου , ευχαρίστησε όλους όσοι την τίμησαν , ιδιαίτερα τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού.

Στην συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν , ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Δημήτρης Ραμματάς και η κα Μάχη Κουτσίκου ,αδελφή του λαογράφου Κώστα Λιάπη η οποία έκανε μία σύντομη στα όνειρα και τις προσδοκίες του αδελφού της .

Στην παρευρέθηκαν εκτός των άλλων δημοτικοί & κοινοτικοί σύμβουλοι από όλο τον δήμο καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων .

Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια και χορό.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση