Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Αίτημα για αύξηση δρομολογίων του Τρένου του Πηλίου
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Αίτημα για αύξηση δρομολογίων του Τρένου του Πηλίου

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Αίτημα για αύξηση δρομολογίων του Τρένου του Πηλίου

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic Train Maurizio Capotorto συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. στην , με κύριο θέμα την αύξηση δρομολογίων του «Μουτζούρη» και την φύλαξη των διαβάσεων στα όρια του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ο κ. ζήτησε την αύξηση των δρομολογίων του Τρένου του Πηλίου – ιδιαίτερα τώρα με την έναρξη της θερινής τουριστικής περιόδου – καθώς και τη της τιμής εισιτηρίου για τους νέους και τους ές σχολείων.

Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου έθεσε θέμα λήψης των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας στις αφύλαχτες διαβάσεις στα όρια του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Συνάντηση με τον .. Νησιωτικής Πολιτικής

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη για θέματα αναβάθμισης υποδομών του Νησιού Τρικερίου.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τη διαδικασία διαγωνισμού για την κατασκευή νέου αγωγού ύδρευσης από το Τρίκερι μέχρι τον Αλογόπορο (α' φάση κατασκευής υποθαλάσσιου αγωγού στο ).

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση