Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Περιοδεία Δημήτρη Κουρέτα στη Μαγνησία
Περιοδεία Δημήτρη Κουρέτα στη Μαγνησία

Περιοδεία Δημήτρη Κουρέτα στη Μαγνησία

Σειρά επισκέψεων σε περιοχές της Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει το τριήμερο 13-15 Μαΐου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Δημήτρης Κουρέτας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και επικεφαλής της Περιφερειακής Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Πρωτοβουλία», συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 13/5 και ώρα 18.00, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα βρεθεί στη Νέα Αγχίαλο, ενώ στις 20.00 είναι προγραμματισμένη η επίσκεψή του στον Αλμυρό, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία στην κεντρική πλατεία.

Μάλιστα, θα υπάρξει συνάντηση της «Πρωτοβουλίας» με τον νυν δήμαρχο Αλμυρού  Δημήτρη Εσερίδη και εκ νέου υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, όπως και με τον συνυποψήφιό του και πρώην δήμαρχο Αλμυρού, Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, με τους οποίους θα γίνει συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή.

Το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαΐου το κλιμάκιο της παράταξης «Πρωτοβουλία» θα επισκεφθεί τη Ζαγορά Πηλίου. Κατά την επίσκεψή τους στο Πήλιο, ο κ. Δημήτρης Κουρέτας και οι περιφερειακοί σύμβουλοι στη Μαγνησία θα έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου από τα χωριά της Ζαγοράς, του Μουρεσίου και του Πουρίου.

Η περιοδεία της «Πρωτοβουλίας» στη Μαγνησία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο». Ο Δημήτρης Κουρέτας θα έχει συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Ματθαίο Δραμητινό και άλλα μέλη της διοίκησης. Θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου Βόλου και τον σχεδιασμό που υλοποιεί η διοίκηση για την ανάπτυξή του.

Τελευταίος σταθμός του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας θα είναι το Βελεστίνο, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων, αλλά και κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να τους αναλύσει το πρόγραμμα της παράταξης «Πρωτοβουλία», με την οποία θα διεκδικήσει την ψήφο των Θεσσαλών στις επερχόμενες εκλογές.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση