Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ για την Υγεία

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ για την Υγεία

Κινητοποίηση με θέμα αιχμής την και τις ελλείψεις σε δομές και προσωπικό, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη, 2 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, το ΠΑΜΕ στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Επίσης, αύριο καλεί για το ίδιο θέμα σε , και φορείς του νομού Μαγνησίας.
«Μπροστά» για τα θέματα της Υγείας, βγαίνει το ΠΑΜΕ. Σήμερα το πρωί, στελέχη του ΠΑΜΕ σε Τύπου ανακοίνωσαν τις δράσεις του επόμενου διαστήματος, τονίζοντας πως οι ανάγκες των εργατικών και λαϊκών οικογενειών «είναι πάνω απ’ όλα και στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεών μας».
Όπως ανέφερε το μέλος της ΔΑΣ-ΟΤΑ, Εύη Καρυδάκη, «το ζήτημα της κατάστασης των δομών της δημόσιας υγείας είναι το πιο χαρακτηριστικό. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε εκρηκτικές συνθήκες. Είναι πιο έντονες στην πόλη μας, μιας και με βάση τους σχεδιασμούς χρόνων – μνημονιακούς και μη μνημονιακούς – και στα πλαίσια της υποβάθμισης της δημόσιας υγείας, έχουμε αδειάσει – κυριολεκτικά – από γιατρούς, το μετατρέπεται σε Κέντρο Υγείας, με περιορισμένες δυνατότητες, το () ουσιαστικά έχει καταντήσει ερείπιο».
Όπως είπε χαρακτηριστικά, στο Βόλο, με πληθυσμό πάνω από 120.000 ανθρώπους, υπάρχουν όλοι και όλοι 6 παιδίατροι:

1 στο , 3 στο (οι δύο είναι επικουρικοί, των οποίων η σύμβαση λήγει τον Ιούνιο) και δύο συμβεβλημένοι.
Στη παραβρέθηκαν ο Λάζαρος Τσελεπής του Σωματείου της Coca Cola, η Μαρία Πλαγερά του Σωματείου Καθαριστριών και ο Γιώργος Ρούσσας των συνταξιούχων .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τριάντα πέντε θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/uiWZ5cgKwY -

  • Περισσότερα από 7.500 παιδιά δωρεάν σε Παιδικούς Σταθμούς #Voucher #ΚΔΑΠ #παιδικοίσταθμοί - https://t.co/7mfR4qRuu6 -

  • Ξεκινά η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στο συγκρότημα #Γαιόπολις του Π. Θ. #Γαιόπολις - https://t.co/9B7eq9XjxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση