Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ισχυρό χαρτί για την Ελλάδα το πεδίο ανάπτυξης, σύμφωνα με το Μιχ. Χαραλαμπίδη
Ισχυρό χαρτί για την Ελλάδα το πεδίο ανάπτυξης, σύμφωνα με το Μιχ. Χαραλαμπίδη

Ισχυρό χαρτί για την Ελλάδα το πεδίο ανάπτυξης, σύμφωνα με το Μιχ. Χαραλαμπίδη

«Τα και οι παραγωγικοί φορείς πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του νέου σχεδιασμού της χώρας και το πεδίο ανάπτυξης είναι ακόμη ισχυρό χαρτί για την » τόνισε ο πολιτικός και κοινωνιολόγος Μιχάλης Χαραλαμπίδης, που μίλησε σε εκδήλωση για τη ανάπτυξη που διοργάνωσε το Ε προτρέποντας τους φορείς της Θεσσαλίας να συγκροτήσουν μια συμμαχία παραγωγών, με ανάλογες κινήσεις σε Πανελλαδική , ώστε να καθορίζουν την παραγωγική ανάπτυξη της χώρας».

Ο ίδιος επισήμανε την ανάγκη επαναθεμελίωσης και επανασχεδιασμού της χώρας, με ιστορικούς και όχι εκλογικούς – πολιτικούς όρους, ενώ αναλύοντας τις αιτίες που έφτασε η στο σημείο που βρίσκεται σήμερα ο κ. Χαραλαμπίδης δήλωσε ότι κανείς δεν ερμηνεύει τους λόγους, γιατί είναι ένοχοι, ενώ εκτίμησε ότι η χώρα μας είναι αδύνατη στην πολιτική παιδεία.

Επίσης εκτίμησε ότι η Ελλάδα είχε τη δυνατότητα να δανείζει, να έχει υψηλά ποσοστά και να έχει ενταχθεί στις οικονομικά αναπτυσσόμενες χώρες και εκτίμησε ότι το πιο ισχυρό μας πεδίο είναι η ανάπτυξη. « Η Ελλάδα μπορεί να κάνει πολιτικές έντασης και έχει περιθώριο για αναπτυξιακές πολιτικές έκτασης σε αρκετά πεδία όπως ο τουρισμός» σημείωσε χαρακτηρριστικά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου, ο συντονιστής της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Βογιατζής, ο γενικός γρανμματέας του Εργατικού Κέντρου Βόλου Δημ. Βασιλείου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τέλης Μπασδάνης, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο ς του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Τη συζήτηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Κ. Τσέλιος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση