Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επισκέψεις της Δωρ. Κολυνδρίνη σε ιδρύματα της Μαγνησίας
Επισκέψεις της Δωρ. Κολυνδρίνη σε ιδρύματα της Μαγνησίας

Επισκέψεις της Δωρ. Κολυνδρίνη σε ιδρύματα της Μαγνησίας

Δίπλα στο προσωπικό και στους φιλοξενούμε σε κοινωφελή Ιδρύματα της περιοχής βρέθηκαν χθες, Μ. Τετάρτη, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ. Γρ. Ιγγλέση, Γ. Κίτσιο, Αργ. Κοπάνα και Αθ. Λιούπη.

Η είχε σκοπό ενόψει του Πάσχα να δοθούν ευχές στα μέλη των Διοικήσεων τους, το προσωπικό και κυρίως στα φιλοξενούμενα άτομα και τους ωφελούμε των Ιδρυμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το , τις Δικαστικές Φυλακές Βόλου, το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, το Ορφανοτροφείο Βόλου, το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» καθώς και την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Η είχε την ευκαιρία, πέρα από το τυπικό των πασχαλινών ευχών και των δώρων που μοίρασε, να μιλήσει -τόσο με τους ανθρώπους που διοικούν τα Ιδρύματα αυτά, όσο και με τα άτομα που φιλοξενούνται και επωφελούνται των υπηρεσιών τους- για την πορεία εξέλιξης του κοινωνικού έργου που επιτελούν, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις ευκαιρίες που αναδεικνύονται μέσα από τη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τις δομές της.

«Άτομα που αναρρώνουν κι αντιμετωπίζουν με σθένος τις αναπηρίες τους, άνθρωποι έγκλειστοι που σηκώνουν το δικό τους σταυρό μαρτυρίου, ηλικιωμένοι που μας μεταδίδουν πείρα ς, α που βρίσκουν θαλπωρή στη φιλόξενη αγκαλιά των εθελοντών, αλλά και «μεγάλα παιδιά» με τις μοναδικά δικές τους ειδικές δεξιότητες, όλοι μας θυμίζουν ότι τα τυπικά ευχολόγια είναι πενιχρά, και ότι μόνο η διαρκής στήριξη της ς, αλλά και η φιλαλληλία κι απ' τον καθένα μας προσωπικά, θα αποτελούσε μια κάποια ανακούφιση για εκείνους», δήλωσε σχετικά η κ. Κολυνδρίνη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση