Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » “Επιλογή Ευθύνης”: Την Κυριακή εκλέγεται ο νέος επικεφαλής
“Επιλογή Ευθύνης”: Την Κυριακή εκλέγεται ο νέος επικεφαλής

“Επιλογή Ευθύνης”: Την Κυριακή εκλέγεται ο νέος επικεφαλής

Τον νέο επικεφαλής, μετά την του Πάνου Σκοτινιώτη, μεταξύ των μελών της δημοτικής της ομάδας, εκλέγει  την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου , η δημοτική παράταξη “Επιλογής Ευθύνης-Πάμε Μπροστά”.

 

Όπως αναφέρεται σε της παράταξης, «ο νέος επικεφαλής αποφασίστηκε να εκλεγεί  όχι μόνο από τα τέσσερα μέλη της δημοτικής ομάδας, όπως προβλέπει η νομοθεσία, αλλά από την του συνδυασμού της “Επιλογής Ευθύνης-Πάμε Μπροστά”, δίνοντας ένα δείγμα γραφής για το πώς η παράταξη αντιλαμβάνεται τη δημοκρατική λειτουργία και την ουσιαστική συμμετοχή των μελών της. Δικαίωμα ψήφου, δηλαδή, θα έχουν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού, είτε διεκσαν την εκλογή τους στο Συμβούλιο είτε στα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων», τονίζεται στην της παράταξης, με την οποία καλούνται όλα τα μέλη του συνδυασμού να πάρουν μέρος στη συνέλευση και την εκλογή.

 

«Προχωράμε μπροστά», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «από τη θέση που μας έταξε με την ψήφο του ο Βολιώτικος λαός και  με πλήρη συνείδηση της  ευθύνη μας απέναντι στην τοπική κοινωνία. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πρωτοβουλίες για την ανα της δημοτικής μας παράταξης, την ανανέωση της φυσιογνωμίας της και τη διαμόρφωση μιας νέας, σύγχρονης αναπτυξιακής και κοινωνικής  ατζέντας για τον Βόλο της επόμενης μέρας. Η παράταξή μας θα αναλάβει, ταυτόχρονα, πρωτοβουλίες για ευρύτερες αυτοδιοικητικές συνεργασίες, στην προοπτική ανασύνθεσης  του τοπικού αυτοδιοικητικού χάρτη, με σταθερή πάντοτε την αντίληψη για μια αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη και χειραφετημένη από , και άδηλα συμφέροντα», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση