Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δώρα και χαρά για τα παιδιά σε εκδήλωση της ΠΕΜΣ
Δώρα και χαρά για τα παιδιά σε εκδήλωση της ΠΕΜΣ

Δώρα και χαρά για τα παιδιά σε εκδήλωση της ΠΕΜΣ

Πολλά , περισσότερα από πεντακόσια (500) από τοπικά καταστήματα, Άη-Βασίληδες, κλόουν, ξυλοπόδαροι, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και το σημαντικότερο πολλή χαρά στα μικρά , θα περιλαμβάνει η εορταστική που προγραμματίζει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι, στον προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας (Ιωλκού και Αναλήψεως), πρώην Νομαρχίας.

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, η και Σποράδων , πλαισιωμένη από τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας Αθ. Μόρα και Γρ. Ιγγλέση και τους περιφερειακούς συμβούλους, Ι. Τέα και Γ. Κίτσιο έδωσε Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως ανέφερε: «Αυτές οι μέρες ανήκουν στα και μαζί με αυτά, παίρνουμε και εμείς το μερίδιο της χαράς, που μας αναλογεί. Κλόουν, ξυλοπόδαροι, Άη-Βασίληδες, θα βρίσκονται στον προαύλειο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας, θα υπάρχουν γλυκίσματα και κυρίως για όλα τα παιδιά. Καλούμε γονείς και παιδιά να βρεθούν στο χώρο μας, να διασκεδάσουν , να χαρούν  αυτές τις Άγιες μέρες και εύχομαι ο Άη-Βασίλης που πιστεύουμε στην ύπαρξή του, γιατί κάπου αναφερόμαστε όλοι όταν θέλουμε οι επιθυμίες μας να γίνουν πραγματικότητα, να βοηθήσει να πραγματοποιηθούν οι ευχές όλων και πάνω από όλα τα παιδιά, να πιστεύουν στα οράματά τους, γιατί αυτή είναι η ουσία και αξία της ς».

"Αλιεύοντας" την είδηση