Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αποψιλώθηκε η παιδική χαρά που γειτνιάζει με το κτίριο της ΕΡΑ Βόλου
Αποψιλώθηκε η παιδική χαρά που γειτνιάζει με το κτίριο  της  ΕΡΑ Βόλου

Αποψιλώθηκε η παιδική χαρά που γειτνιάζει με το κτίριο της ΕΡΑ Βόλου

Αποψιλώθηκε η που γειτνιάζει με το που στεγάζεται η , ενώ η υπηρεσία Πρασίνου προχώρησε σήμερα σε κλάδεμα και κοπές δένδρων, ενώ τις προηγούμενες ημέρες απομακρύνθηκαν όλα τα παλιά παιχνίδια, προκειμένου να δημιουργηθεί μία νέα με προδιαγραφές ασφαλείας ώστε να λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση από την ΕΒΕΤΑΜ.

Οι ευκάλυπτοι κόπηκαν και απέμειναν κορμοί ενώ άλλα δένδρα κλαδεύτηκαν σε σημείο τέτοιο που πλέον η δεν διαθέτει για σκίαση.

Όπως ανέφερε στην ο γεωπόνος της Διεύθυνσης Πρασίνου κ. Αντωνιάδης, οι ευκάλυπτοι ήταν ιδιαίτερα ψηλοί και επικίνδυνοι να πέσουν σε περίπτωση δυνατών ανέμων που συχνά πνέουν. Ανέφερε ότι τα συγκεκριμένα δένδρα μεγαλώνουν γρήγορα και εκτίμησε ότι σε λίγους μήνες θα έχουν αναπτυχθεί και πάλι.

Επιπλέον σε σημεία που υπήρχε χαμηλή βλάστηση, απομακρύνθηκαν τελείως και θα φυτευτούν νέα όπως και δένδρα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας παιδικής χαράς.

Επίσης κλαδεύτηκαν ή κόπηκαν δένδρα που ενοχλούσαν τις και διευκρίνισε ότι οι εργασίες αυτές έπρεπε να γίνουν τώρα, πριν τοποθετηθεί ο νέος τάπητας και τα παιχνίδια.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Πρασίνου Μίνα Καλογήρου επισήμανε ότι δεν τίθεται θέμα σκίασης της παιδικής χαράς, καθώς αυτή δεν θα λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση