Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ο Π. Ηλιόπουλος
Στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ο Π. Ηλιόπουλος

Στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ο Π. Ηλιόπουλος

Στην ημερίδα που διοργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού έδωσε το παρών  ο Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης , το προηγούμενο Σάββατο 16 Μαρτίου, μαζί με κλιμάκιο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία», της παράταξης που στηρίζει η Χρυσή Αυγή στις περιφερειακές .
Την ενημερωτική εκδήλωση που είχε τίτλο «Τα προτα που μας απασχολούν» διοργάνωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού στο Πολιτιστικό κέντρο του Αλμυρού.
Όπως επεσήμανε ο Παναγιώτης δέχθηκε μετά χαράς να παραστεί σε αυτήν την εκδήλωση, μια πρωτοβουλία νέων παιδιών, τα οποία αγωνιούν για τον μέλλον τους.
Ο τόνισε ότι “η νεολαία είναι η αυγή του Έθνους, γι' αυτό πρέπει να εγκύψουμε πάνω από τα προβλήματα των νέων και η Πολιτεία να σταθεί αρωγός τους”.
Όπως υπογράμμισε, «οι πρέπει να διαβάζουν Ιστορία, καθώς όπως είχε πει ο μεγάλος Βρεταννός ηθοποιός Πίτερ Ουστίνοφ, «Η Ιστορία είναι όπως οι καθρέπτες του αυτοκινήτου. Κοιτώντας πίσω, καθορίζεις την σου εμπρός». Αυτή τη Νεολαία θέλουμε. Μια Νεολαία άλκιμη, εύρωστη, με Αρχές και Ιδανικά, μακρυά από φθοροποιά πρότυπα, από παρακμιακές τάσεις, από τα ναρκωτικά».
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση