Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ο Π. Ηλιόπουλος
Στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ο Π. Ηλιόπουλος

Στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ο Π. Ηλιόπουλος

Στην ημερίδα που διοργάνωσε το 1ο Αλμυρού έδωσε το παρών  ο βουλευτής Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, το προηγούμενο Σάββατο 16 Μαρτίου, μαζί με κλιμάκιο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία», της παράταξης που στηρίζει η στις περιφερειακές εκλογές.
Την ενημερωτική εκδήλωση που είχε τίτλο «Τα προβλήματα που μας απασχολούν» διοργάνωσαν οι και οι μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού στο Πολιτιστικό κέντρο του Αλμυρού.
Όπως επεσήμανε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δέχθηκε μετά χαράς να παραστεί σε αυτήν την εκδήλωση, μια πρωτοβουλία νέων παιδιών, τα οποία αγωνιούν για τον μέλλον τους.
Ο βουλευτής τόνισε ότι “η νεολαία είναι η αυγή του Έθνους, γι’ αυτό πρέπει να εγκύψουμε πάνω από τα προβλήματα των νέων και η Πολιτεία να σταθεί αρωγός τους”.
Όπως υπογράμμισε, «οι νέοι πρέπει να διαβάζουν Ιστορία, καθώς όπως είχε πει ο μεγάλος Βρεταννός ηθοποιός Πίτερ Ουστίνοφ, «Η Ιστορία είναι όπως οι καθρέπτες του αυτοκινήτου. Κοιτώντας πίσω, καθορίζεις την πορεία σου εμπρός». Αυτή τη Νεολαία θέλουμε. Μια Νεολαία άλκιμη, εύρωστη, με Αρχές και Ιδανικά, μακρυά από φθοροποιά πρότυπα, από παρακμιακές τάσεις, από τα ναρκωτικά».
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση