Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αυτοψία της Χρυσής Αυγής στη Μαγνησία για τη σφοδρή χιονόπτωση
Αυτοψία της Χρυσής Αυγής στη Μαγνησία για τη σφοδρή χιονόπτωση

Αυτοψία της Χρυσής Αυγής στη Μαγνησία για τη σφοδρή χιονόπτωση

Παρά το δριμύ ψύχος και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, κλιμάκιο της Χρυσής ς Μαγνησίας, με επικεφαλής τον του ομού Παναγιώτη Ηλιόπουλο μετέβη οδικώς σήμερα Τετάρτη σε όλο το ανατολικό Πήλιο  και έπειτα συνέχισε διασχίζοντας όλη την κεντρική Μαγνησία για να καταλήξουν στην περιοχή του Αλμυρού.

 Τα μέλη της Τ.Ο Μαγνησίας του Κινήματος ήρθαν σε επαφή με τους υπεύθυνους των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλίας, ενώ διεπιστώθη εκ του σύνεγγυς η τραγική κατάσταση του οδικού δικτύου το οποίο είτε είναι αποκλεισμένο από την εκτεταμένη είτε έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από την σφοδρή .
 Ο της Χρυσής ς Παναγιώτης Ηλιόπουλος συνομίλησε με κλιμάκια της ς Μαγνησίας και των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών των Δήμων της Π.Ε, καθώς και με ιδιώτες εθελοντές οι οποίοι συνέδραμαν με τα δικά τους εκχιονιστικά μηχανήματα.
Τέλος το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής κατέληξε στο Δήμου Αλμυρού, όπου κατέστησαν αντιληπτές οι βλάβες του οδικού δικτύου εξαιτίας της σφοδρής χιονοπτώσεως, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα χωριά της περιοχής (Κοκκωτοί, ) και κτηνοτροφικές μονάδες είναι εντελώς αποκλεισμένες.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση