Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Διακοπή κυκλοφορίας στον Κόμβο Πλαταμώνα
Διακοπή κυκλοφορίας στον Κόμβο Πλαταμώνα

Διακοπή κυκλοφορίας στον Κόμβο Πλαταμώνα

Εργασίες κατασκευής επιπλέον λωρίδων στον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων του Πλαταμώνα θα εκτελούνται από Δευτέρα 16 Απριλίου και έως την Δευτέρα 4 Ιουνίου,σύμφωνα με ανανοίνωση της εταιρείας «Αυτοδρομος Αιγαίου».

Για την εκτέλεση των ως άνω εργασιών και για το διάστημα από την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 και ώρα 06:00 έως και την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 οι τρεις (3) από τους τέσσερις (4) κλάδους του Κόμβου του Πλαταμώνα θα παραμείνουν κλειστοί. Ανοικτός θα παραμείνει μόνο ο κλάδος εισόδου στον αυτοδρομο, ο οποίος εξυπηρετεί την κατεύθυνση από Πλαταμώνα προς .

Όλες οι κατευθύνσεις του Κόμβου του Πλαταμώνα θα δοθούν στην κυκλοφορία την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρα 06:00, όπου θα ακολουθήσει και νέα ενημέρωση για το υιπο των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της μέσω των κλάδων του Κόμβου του Πλαταμώνα η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται μέσω της ς Εθνικής Οδού.

Αναλυτικότερα οι οδηγοί θα κινούνται ως ακολούθως:

– Όσοι κατευθύνονται από προς Πλαταμώνα θα πρέπει να εξέλθουν στον Κόμβο Λεπτοκαρυάς απ' όπου θα πάρουν την Παλαιά Εθνική Οδό για τον Πλαταμώνα. Για την τους μπορούν είτε να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή, είτε τον κλάδο του Κόμβου (που θα παραμείνει ανοικτός) και μετά τον αυτοκινητόδρομο.

– Όσοι κινούνται από Λάρισα προς Πλαταμώνα μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο και να εξέλθουν από τον ημίκομβο Ραψάνης και να ακολουθήσουν την Παλαιά Εθνική Οδό προς Πλαταμώνα, είτε να χρησιμοποιήσουν την ΠΕΟ μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών. Για την τους μπορούν να ακολουθήσουν τις ίδιες διαδρομές.

Η εταιρεία εφιστά την προσοχή σε όλους τους οδηγούς οι οποίοι θα κινούνται μέσω της Π.Ε.Ο. γιατί θα εκτελούνται συγχρόνως και εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου επί της Π.Ε.Ο.

"Αλιεύοντας" την είδηση