Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση
Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση

Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση

Ο σταθμάρχης – ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες – φέρεται να γνώριζε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση ότι η εμπορική αμαξοστοιχία βρισκόταν στη γραμμή καθόδου.

 

Ενώ η κοινή παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις, την πορεία των ερευνών στα συντρίμμια, αλλά και τη διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα , το Star φέρνει στο της δημοσιότητας ένα ακόμα στοιχείο αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν της μοιραίας σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ο σταθμάρχης – ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες – φέρεται να γνώριζε 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση ότι η εμπορική αμαξοστοιχία βρισκόταν στη γραμμή καθόδου – γεγονός που θα του έδινε τη δυνατότητα να ακινητοποιήσει τα τρένα και να αποφευχθεί η τραγωδία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο της Λάρισας είχε ενημερωθεί στις 23:04 από τον σταθμάρχη των Νέων Πόρων, χωρίς ακολούθως να αντιδράσει με κάποιον τρόπο.

Η εν λόγω επικοινωνία, κατά την οποία ενημερώθηκε ο σταθμάρχης, έχει καταγραφεί ηχητικά, αλλά και σε βιβλίο. Σημείωνεται επίσης πως ο ίδιος φέρεται να απάντησε ότι άκουσε την εντολή και ότι αποκρίθηκε «όλα καλώς». Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο των Νέων Πόρων, έχει καταθέσει τα παραπάνω στις αρχές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση