Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση
Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση

Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση

Ο σταθμάρχης – ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες – φέρεται να γνώριζε 17 λεπτά πριν από τη ότι η εμπορική βρισκόταν στη γραμμή καθόδου.

 

Ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις, την πορεία των ερευνών στα συντρίμμια, αλλά και τη διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων της σιδηροδρομικής ς στα Τέμπη, το Star φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμα στοιχείο αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν της μοιραίας ς των δύο αμαξοστοιχιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ο σταθμάρχης – ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες – φέρεται να γνώριζε 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση ότι η εμπορική βρισκόταν στη γραμμή καθόδου – γεγονός που θα του έδινε τη δυνατότητα να ακινητοποιήσει τα τρένα και να αποφευχθεί η .

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο σταθμάρχης της ς είχε ενημερωθεί στις 23:04 από τον σταθμάρχη των έων Πόρων, χωρίς ακολούθως να αντιδράσει με κάποιον τρόπο.

Η εν λόγω επικοινωνία, κατά την οποία ενημερώθηκε ο σταθμάρχης, έχει καταγραφεί ηχητικά, αλλά και σε . Σημείωνεται επίσης πως ο ίδιος φέρεται να απάντησε ότι άκουσε την εντολή και ότι αποκρίθηκε «όλα καλώς». Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο σταθμάρχης των έων Πόρων, έχει καταθέσει τα παραπάνω στις αρχές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση