Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση
Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση

Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση

Ο σταθμάρχης – ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες – φέρεται να γνώριζε 17 λεπτά πριν από τη ότι η εμπορική αμαξοστοιχία βρισκόταν στη γραμμή καθόδου.

 

Ενώ η κοινή παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις, την των ερευνών στα συντρίμμια, αλλά και τη διαδικασία ταυτος των θυμάτων της σιδηροδρομικής ς στα Τέμπη, το Star φέρνει στο της ς ένα ακόμα στοιχείο αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν της μοιραίας ς των δύο αμαξοστοιχιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ο σταθμάρχης – ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες – φέρεται να γνώριζε 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση ότι η εμπορική αμαξοστοιχία βρισκόταν στη γραμμή καθόδου – γεγονός που θα του έδινε τη δυνατότητα να ακινητοποιήσει τα τρένα και να αποφευχθεί η .

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο σταθμάρχης της Λάρισας είχε ενημερωθεί στις 23:04 από τον σταθμάρχη των Νέων Πόρων, χωρίς ακολούθως να αντιδράσει με κάποιον τρόπο.

Η εν λόγω επι, κατά την οποία ενημερώθηκε ο σταθμάρχης, έχει καταγραφεί ηχητικά, αλλά και σε βιβλίο. Σημείωνεται επίσης πως ο ίδιος φέρεται να απάντησε ότι άκουσε την εντολή και ότι αποκρίθηκε «όλα καλώς». Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο σταθμάρχης των Νέων Πόρων, έχει καταθέσει τα παραπάνω στις αρχές.

"Αλιεύοντας" την είδηση