Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Κ.Αγοραστός: Δώσαμε στους δήμους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ανθρώπινους, λειτουργικούς και δημιουργικούς οικισμούς
Κ.Αγοραστός: Δώσαμε στους δήμους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ανθρώπινους, λειτουργικούς και δημιουργικούς οικισμούς

Κ.Αγοραστός: Δώσαμε στους δήμους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ανθρώπινους, λειτουργικούς και δημιουργικούς οικισμούς

H Περιφέρει Θεσσλίας χρηματοδότησε μέσω του ς πολεοδομικά σχέδια και Σχεδία Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) συνολικού προϋπολογισμού 8 εκ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, ο Περιφερειάρχης ς σε του υποστήριξε τα εξής:«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας από το 2011 και μέχρι σήμερα έχει χρηματοδοτήσει τριάντα εφτά πολεοδομικά σχέδια και Σχέδια Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) συνολικού προϋπολογισμού περίπου 8 εκ. ευρώ.

Έργα τα οποία οδηγούν στον καλύτερο σχεδιασμό ενός οικισμού ή των πόλων προκειμένου να περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες. Είναι πλέον στο χέρι των δήμων να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το δύσκολο γραφειοκρατικό σύστημα επικύρωσης και ς από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Συνεπώς έγκαιρα προσπαθήσαμε να δώσουμε ένα καλύτερο πιο ανθρώπινο, δημιουργικό, πιο ασφαλή και πιο λειτουργικό στις μας μέσω της ς των πολεοδομικών σχεδίων και των ΣΧΟΟΑΠ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση