Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προαγωγικές εξετάσεις βαθμών kyu στο Τμήμα Καράτε του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργαλαστής “Τα Σπάλαθρα”
Προαγωγικές εξετάσεις βαθμών kyu στο Τμήμα Καράτε του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργαλαστής “Τα Σπάλαθρα”

Προαγωγικές εξετάσεις βαθμών kyu στο Τμήμα Καράτε του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργαλαστής “Τα Σπάλαθρα”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες προαγωγικές εξετάσεις βαθμών kyu στο Τμήμα Καράτε του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργαλαστής “Τα Σπάλαθρα” το Σάββατο 4 Ιουλίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της ομάδας Κένταυρος.
Το τμήμα άρχισε να λειτουργεί από τον περασμένο οέμβριο με πρωτοβουλία της συμβούλου του Συλλόγου “Τα Σπάλαθρα”  Λούρου ίκης, ενώ μετά την απαγόρευσης συνεχίστηκαν κανονικά τα μαθήματα στο γήπεδο ποδοσφαίρου,όπου  οι αθλητές προετοιμάστηκαν για τις προαγωγικές εξετάσεις.
Οι αθλητές που εξετάστηκαν και πέρασαν επιτυχώς τις εξετάσεις για το πρώτο βαθμό 10ο kyu -πορτοκαλί ζώνη είναι οι:
ΦΩΤΗΣ Θωμάς
ΖΟΤΚΑΣ  Αλεξ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης Μάριος
ΤΣΙΤΡΑ Αποστολία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ελένη
ΦΟΥΡΤΩΤΗΡΑ Αικατερίνη Ειρήνη
ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ Ειρήνη
GOLEMI Valeria
ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ Ελισάβετ
ΦΩΤΗ Ελένη
ΦΩΤΗ Λαμπρινή
ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ Θεοδώρα
ΚΟΥΤΣΟΒΑΓΓΕΛΗ Κωνσταντίνα
ΣΤΟΥΚΟΓΙΑΝΝΗ Κατερίνα
ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗ
ΛΕΓΑΝΤΗ Δήμητρα
ΧΑΤΖΗΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Απόστολος
Στο 9 kyu-μπλε άσπρη ζώνη
ΛΕΓΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΧΑΤΖΗΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Τις εξετάσεις διενήργησε ο αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai και διευθύνων της Ακαδημίας  Shihan Γιώργος Κοσμίδης με την βοήθεια της τεχνικής διευθύντριας Sensei Κοσμίδου Βίκυ.
Μετά το τέλος των εξετάσεων δόθηκαν σε όλους τους επιτυχόντες τα πτυχία και οι ζώνες, ενώ τιμήθηκαν για την προσπάθειά τους με αναμνηστικό μετάλλιο.
Τιμητική πλακέτα απένειμε ο διευθύνων στον πρόεδρο του Συλλόγου  “Τα Σπάλαθρα” Κουρή Ιωάννη και στην σύμβουλο Λούρου Νίκη για την πολύτιμη στήριξή τους.
Ακολούθησε μπουφές με εδέσματα και αναψυκτικά ποτά που ετοίμασε η σύμβουλος του Συλλόγου με την βοήθεια των γονέων των αθλητών.
Αναμνηστικά δώρα χάρισε ο πολιτιστικός σύλλογος στον διευθύνοντα προπονητή και στην τεχνική διευθύντρια.
Με επιτυχία  το ”Summer Course Shinkyokushinkai”
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ”Summer Course Shinkyokushinkai” που διοργάνωσαν η Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου, (Aρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai) και ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Aγριάς “Ο Μαχητής” στο χόρτο στο Καρνάγιο Κάτω Λεχωνίων το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουλίου.
Στο καλοκαιρινό μάθημα δίδαξε ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού shinkyokushinkai σε συνεργασία με τους Sensei Κρίσιλα Ιωάννη και Κοσμίδου Βίκυ.
Οι αθλητές των δύο συλλόγων με τους συνοδούς τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των προπονητών και έλα μέρος στην ξεχωριστή υπαίθρια προπόνηση αποκτώντας εμπειρίες και ανεβάζοντας το τεχνικό τους επίπεδο.Το καλοκαιρινό μάθημα άρχισε με βασικές τεχνικές ΚΙHΟΝ λακτισμάτων και χτυπημάτων και στην συνέχεια τα τμήματα διαχωρίστηκαν σε παιδικά και εφηβικά ενηλίκων.
Ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης δίδαξε τα προχωρημένα ΚΑΤA,τεχνικές επαφής, αγωνιστικό Dojo KOYMITE και αυτοάμυνα στους έφηβους και ενήλικες,τους Senpai και τους υψηλόβαθμους των βαθμών 2ο-1ο kyu.
Οι Sensei Κρίσιλας Γιάννης και Κοσμίδου Βίκυ δίδαξαν στους μικρούς βαθμούς, ΚΑΤΑ και αγωνιστικό kumite.
Τα αναπνευστικά ΚΑΤΑ Sanchin και Tensho ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το σεμινάριο για τους μεγάλους, οι οποίοι με ξεχωριστό παλμό και ένταση εκτελούσαν όλες τις τεχνικές.
Σημαντική η βοήθεια των Senpai Χάρη Xόνδρου, Καρολίνας Κακαζιάνη, Τζάλλα Μιχάλη, Περεντίδη Θεόδωρου, Βερούση Αργυρώς, Αγαθουλέση Θεόδωρου.
To σεμινάριο προσφέρθηκε δωρεάν στους αθλητές των δύο Συλλόγων, μελών του Ελληνικού Shinkyokushinkai.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου όλοι οι αθλητές και εκπαιδευτές έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και απόλαυσαν την ζεστή θάλασσα των Κάτω Λεχωνίων.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση