Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Γεωργία Βλασσοπούλου στον Ολυμπιακό Βόλου
Η Γεωργία Βλασσοπούλου στον Ολυμπιακό Βόλου

Η Γεωργία Βλασσοπούλου στον Ολυμπιακό Βόλου

Άλλη μια σημαντική προσθήκη έκανε στο έμψυχο δυναμικό της η του Ολυμπιακού Βόλου, αφού απέκτησε από τον .Σ. Σκιάθου την ταλαντούχα πλέι-μέηκερ εωργία Βλασσοπούλου.

Η Γεωργία Βλασσοπούλου γεννήθηκε στις 14/9/2004. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας κορασίδων τα τρία τελευταία χρόνια, βοηθώντας την ομάδα της να προκριθεί δύο φορές στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της ς.

Επίσης, τη σαιζόν -2019 αγωνίστηκε και με την ομάδα των νεανίδων του Γ.Σ.Σκιάθου, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα Μαγνησίας για πρώτη  φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η Βλασσοπούλου Γεωργία επίσης, τη χρονιά 2017- κατάφερε με μόλις δύο χρόνια στο σύλλογο να κληθεί στα κλιμάκια προεθνικών ομάδων Βορείου Ελλάδος.

Τέλος τα τελευταία δύο χρόνια επιλέγεται στις προπονήσεις των κλιμακίων Μαγνησίας και ς της ΕΣΚΑΘ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, πιστός στη φιλοσοφία του, συνεχίζει να εμπιστεύεται ταλαντούχες αθλήτριες και να προσπαθεί να συμβάλλει στην ανάδειξή τους.

.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει τη Γεωργία στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και της εύχεται να έχει μια δημιουργική χρονιά, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Επίσης ευχαριστεί  τον Γ.Σ. Σκιάθου και τον προπονητή  Κωνσταντίνο Κρίτσαλο για την παραχώρηση της αθλήτριας, καθώς και για την άψογη .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση