Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Γεωργία Βλασσοπούλου στον Ολυμπιακό Βόλου
Η Γεωργία Βλασσοπούλου στον Ολυμπιακό Βόλου

Η Γεωργία Βλασσοπούλου στον Ολυμπιακό Βόλου

Άλλη μι σημντική προσθήκη έκανε στο έμψυχο δυναμικό της η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού απέκτησε από τον .Σ. Σκιάθου την 16χρονη ταλαντούχα πλέι-μέηκερ εωργία Βλασσοπούλου.

Η Γεωργία Βλασσοπούλου γεννήθηκε στις 14/9/2004. Ξεκίνησε το στις Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας κορασίδων τα τρία τελευταία χρόνια, βοηθώντας την ομάδα της να προκριθεί δύο φορές στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας.

Επίσης, τη σαιζόν 2018-2019 αγωνίστηκε και με την ομάδα των νεανίδων του Γ.Σ.Σκιάθου, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα Μαγνησίας για πρώτη  φορά στην του συλλόγου.

Η Βλασσοπούλου Γεωργία επίσης, τη χρονιά 2017-2018 κατάφερε με μόλις δύο χρόνια στο σύλλογο να κληθεί στα κλιμάκια προεθνικών ομάδων Βορείου Ελλάδος.

Τέλος τα τελευταία δύο χρόνια επιλέγεται στις των κλιμακίων Μαγνησίας και Θεσσαλίας της ΕΣΚΑΘ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, πιστός στη φιλοσοφία του, συνεχίζει να εμπιστεύεται ταλαντούχες αθλήτριες και να προσπαθεί να συμβάλλει στην ανάδειξή τους.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει τη Γεωργία στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και της εύχεται να έχει μια δημιουργική χρονιά, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Επίσης ευχαριστεί  τον Γ.Σ. Σκιάθου και τον προπονητή  νσταντίνο Κρίτσαλο για την παραχώρηση της αθλήτριας, καθώς και για την άψογη συν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση