Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » «Μουσική…επί τροχών» στους δρόμους του Βόλου
«Μουσική…επί τροχών» στους δρόμους  του Βόλου

«Μουσική…επί τροχών» στους δρόμους του Βόλου

 

Από την 18 Δεκεμβρίου 2016

Μία πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη δράση «κινείται» από την 18 Δεκεμβρίου 2016 στους δρόμους της πόλης. Ένα όχημα μετατράπηκε σε χριστουγεννιάτικη μουσική σκηνή και παρουσιάζει τοπικών καλλιτεχνικών σχημάτων εν κινήσει και με στάσεις σε κεντρικά σημεία του Βόλου. Θα πραγματοποιηθούν 15 κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και η πρώτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με μεγάλη αποδοχή του κοινού και συμμετοχή των δημοτών που συνόδευσαν το όχημα κατά μήκος των οδών Ιάσονος και Δημητριάδος.

Την πρώτη συναυλία έδωσε το μουσικό σύνολο «Harvey & Dunkan» με rock μουσική που καταχειροκροτήθηκε από το έκπληκτο κοινό, ενώ βγήκαν αμέτρητες selfie φωτογραφίες νεαρών κυρίως θεατών που κινήθηκαν στους ρυθμούς του συγκροτήματος.

Η δράση που αποτελεί σημαντικό κομ των εκδηλώσεων «Ο μας Μαγεύει» του Δήμου Βόλου για τα Χριστούγεννα 2016 – , αποτελεί πρωτοβουλία του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και υλοποιείται από τη δημιουργική ομάδα «Αντηχείο» με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα Κωνσταντίνο Δημητριάδη.

Η επόμενη «κινούμενη» συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 από τις 19.00 το βράδυ έως τις 21.00 με μουσικό σύνολο αποτελούμενο από τους : Ζωή Τζαλαβρέτα – τραγούδι και  Δημήτρη Δεμίρη, Άγγελο Τσιριγωτάκη, Βαγγέλη Χάνο – ορχήστρα.

Το μουσικό όχημα θα κινηθεί επί της οδού Ιάσονος (έναρξη 19.00 ), στη συνέχεια επί της οδού Δημητριάδος με τρεις στάσεις (Δημητριάδος – Κουμουνδούρου, Δημητριάδος – Το, Δημητριάδος – Αντωνοπούλου) και θα καταλήξει για τελευταία στάση στη συμβολή των οδών Ερμού με Κουμουνδούρου.

mosiko-forthgo

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση