Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κοινωνικός ο χαρακτήρας του φετινού Rockwave Festival
Κοινωνικός ο χαρακτήρας του φετινού Rockwave Festival

Κοινωνικός ο χαρακτήρας του φετινού Rockwave Festival

Τα 20 χρόνια της σημαντικότερης φεστιβαλικής διοργάνωσης της χώρας, Rockwave Festival, γιορτάζει φέτος η Didi Music στον πανέμορφο χώρο του ΤerraVibe Park. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε το Rockwave Festival θέλοντας να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και τους νέους, προχωρά στη και δωρεά προϊόντων βασικών αναγκών προς τους Δήμους Αθηναίων και Ωρωπού.

Τα μέλη της Didi Music σημειώνουν: “Με γνώμονα την και συμπαράσταση προς τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας, η βοήθειά μας προς αυτούς είναι αδιαπραγμάτευτη αξία, η οποία συνοδεύει τις ενέργειές μας, όχι μόνο σαν εταιρία αλλά και σαν μονάδες ατόμων.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θεωρούμε τη πολιτική, αλλά μία συλλογική ευθύνη απέναντι στην οποία βρισκόμαστε υπεύθυνοι.”

Έμπρακτα, η Didi Music παρέχει σημαντικές ποσότητες προμηθειών στους Δήμους Αθηναίων και Ωρωπού, οι οποίοι μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών τους θα τις διοχετεύσουν προς τους συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, οι προμήθειες ανέρχονται σε οκτώ τόνους σε βασικά τρόφιμα αλλά και μεγάλες ποσότητες σε αντισηπτικά σαπούνια γενικής χρήσης και πάνες για μωρά.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης της ελληνικής οικονομίας επέλεξαν οι προμήθειες που θα δωρηθούν να αποτελούνται αμιγώς από προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μνήμη Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου - https://t.co/029Gw2OSvG -

  • Εκοιμήθη ο αρχιμανδρίτης Αιμιλιανός Καζαντζίδης #ΑιμιλιανόςΚαζαντζίδης - https://t.co/rhTIZHncYd -

  • Τρία νέα έργα ύψους 5,3 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Αλμυρός - https://t.co/NDozQyXZ1c -

"Αλιεύοντας" την είδηση