Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Παρατείνεται η έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Παπαγεωργίου στο Χώρο Τέχνης δ. στον Βόλο
Παρατείνεται η έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Παπαγεωργίου στο Χώρο Τέχνης δ. στον Βόλο

Παρατείνεται η έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Παπαγεωργίου στο Χώρο Τέχνης δ. στον Βόλο

Εμπλουτισμένη με νέα έργα και πλαισιωμένη με χαρακτηριστικές της εικαστικής της διαδρομής δημιουργίες παρατείνεται από 7 Απριλίου έως τις 31 Μαϊου 2023 η έκθεση  ζωγραφικής της Αγγελικής Παπαγεωργίου στο Χώρο Τέχνης δ. (Χατζηαργύρη 4 – Ιάσονος) στον Βόλο.

Η έκθεση έργων της Αγγελικής Παπαγεωργίου με τίτλο «Συναισθηματικές Πραγματώσεις» έτυχε της μεγάλης αποδοχής και προσέγγισης του φιλότεχνου κοινού με πλήθος επισκέψεων καθώς και οργανωμένων ξεναγήσεων.

Η έκθεση στο Χώρο Τέχνης δ. περιλαμβάνει νέα έργα λόγω της πώλησης δημιουργιών της Αγγελικής Παπαγεωργίου και της προκαθορισμένης παράδοσής τους.

Πρόκειται για έργα αφηρημένης (abstrait) τέχνης όπου κυριαρχεί η χαρακτηριστική της καλλιτέχνιδος σε χρώμα και σύνθεση δημιουργούν ένα εικαστικό σύμπαν με τη συνύπαρξη έμπνευσης και αποτύπωσης σε δημιουργίες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Η Αγγελική Παπαγεωργίου ζει και δημιουργεί στο Βόλο με την παράλληλη διεύθυνση Εργαστηρίου Σχεδίου και Ζωγραφικής όπου  διδάσκει. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας (2000 – 2004).

Παρουσίασε για πρώτη φορά σε ατομική έκθεση τη δουλειά της το 2005 στο Μεταξουργείο στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Ακολούθησαν οι εκθέσεις 2012 στη Gallery Opus στη Λευκωσία στην Κύπρο και στην Αθήνα στην Gallery Kaplanon 5 και το 2014 στην Αθήνα και πάλι στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών.

Συμμετείχε στις ομαδικές εκθέσεις : 2008 Τεχνόπολης Αθήνα, 2009 Τεχνόπολης Αθήνα, 2013 Athens Art Gallery Αθήνα, 2020 Dipola Art Platform Κρήτη, 2020 «Συγγενείς Διαφορετικότητες 4» delta art gallery -Βόλος, 2021 “Κρυπτόν” – Δημοτική Πινακοθήκη Χαλκίδας – Χαλκίδα, 2021 Galerie Sonia Monti – Paris, Παρίσι – Γαλλία, 2021 Galerie Azur Madrid, Μαδρίτη – Ισπανία, 2022 Technohoros Gallery Ιωάννινα, 2022 «Συγγενείς Διαφορετικότητες 5» δ. delta art gallery – Βόλος.

Για την εικαστική γραφή της Αγγελικής Παπαγεωργίου αναφέρει μεταξύ άλλων η Ιστορικός Τέχνης Ελένη Ζυμαράκη – Τζώρτζη «…Ο καμβάς γίνεται η αφετηρία και το πεδίο για ενδιαφέρουσες συνυπάρξεις νέων υλικών και τεχνικών και η χειρονομία – ιεροτελεστική – μετουσιώνει το πνευματικό σε εμπειρία μα και ευχαρίστηση και απόλαυση !

Τα χρώματα φωτεινά, λυρικά πάλλονται με το συναίσθημα…»

Η έκθεση «Συναισθηματικές Πραγματεύσεις» με έργα της Αγγελικής Παπαγεωργίου στο Χώρο Τέχνης δ. στον Βόλο θα λειτουργεί Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη , Παρασκευή 11:00 – 14:00 και 18:30 – 21:00 Σάββατο 11:00 – 14:30 . Κυριακή Δευτέρα κλειστά  ή με στο τηλ: 6078186878.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση