Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΠΗΛΙΟ / Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων στο Νότιο Πήλιο
Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων στο Νότιο Πήλιο

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων στο Νότιο Πήλιο

Η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου
Πηλίου εκτός από το και τα Λύκεια Αργαλαστής ( και ΕΠΑΛ) και το με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου ισχύει και την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω ιδιαιτέρα χαμηλών θερμοκρασιών και έντονων καιρικών
φαινομένων.

Για τις σχολικές μονάδες, οι οποίες δεν λειτουργήσουν, τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και τις οδηγίες της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Νομού.

 

Πολλές οι πληγές

Μετά από ένα διήμερο έντονων καιρικών φαινομένων ο “Διομήδης”φεύγει αφήνοντας πίσω πολλά προβλήματα.
Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κακοκαιρία τα συνεργεία Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους βρέθηκαν επιτόπου και έδωσαν άμεσες λύσεις στα προβλήματα που δημιούργησαν οι έντονες βροχοπτώσεις.
Οι υπάλληλοι και οι χειριστές των μηχανημάτων του Δήμου Νότιου Πηλίου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Επίσης άμεση ήταν η ανταπόκριση για παροχή βοήθειας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και της αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη.
Τέλος πολλές ευχαριστίες στην Βόλου στο Π.Κ Αργαλαστής και σε όλους τους πυροσβέστες , όπως επίσης και σε όλους τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων που ήταν παρόντες καθ’όλη τη διάρκεια του φαινομένου και βοήθησαν στον απεγκλωβισμό ανθρώπων και στην απομάκρυνση υδάτων.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση