Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο της 5ης ς Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2018 θα πραγματοποιήσει αθλητικές δραστηριότητες την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και 10:00 π.μ. στο Ε.Γ.Α. «ο Ι. Φωκιανός» αρμοδιότητας ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Δ/νση: Λ. Βασιλίσσης Όλγας 1, Ζάππειο, ).

Στην εκδήλωση που για φέτος έχει σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ» θα συμμετάσχουν διακόσιοι (200) μαθητές/μαθήτριες από της οι οποίοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πλήθος αθλημάτων παρουσία Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών , εν ενεργεία διακεκριμένων αθλητών και προπονητών.

Οι αθλητικές δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αγωνίσματα Στίβου, Χειροσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Ταε Κβο Ντο, Μπάσκετ με αμαξίδιο, Μπότσια, Ξιφασκία με αμαξίδιο, Τοξοβολία, Χορό κ.ά.

Η του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θεωρεί σημαντική την ενεργοποίηση των /τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις, εντός και εκτός του σχολείου, προκειμένου να αποβάλλουν την αδράνεια και την υποκινητικότητα, οι οποίες αποτελούν τις κύριες αιτίες ς της ς στους νέους σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση