Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Αναβάλλονται τα μαθήματα της Σχολής Αστρονομίας
Αναβάλλονται τα μαθήματα της Σχολής Αστρονομίας

Αναβάλλονται τα μαθήματα της Σχολής Αστρονομίας

Κανονικά η αυριανή ομιλία του κ. Βαβουγυιού

Από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος ανακοινώθηκε ότι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, αναβάλλεται η έναρξη των εγγραφών και των μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας της πόληςγια το άλλο Σάββατο, 21η Ιανουαρίου και ώρα 4:30 μ.μ.

Ειδοποιούνται, λοιπόν, οι γονείς των μαθητών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου και όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου, να μην φέρουν τα παιδιά τους αύριο στη Σχολή, αλλά το ερχόμενο Σάββατο.

Αντίθετα, θα γίνει κανονικά αύριο Κυριακή, 15η Ιανουαρίου και ώρα 8 μ.μ. η αναβληθείσα ομιλία του κ. Διονυσίου Βαβουγυιού με θέμα: «Βαρυτικά κύματα και φυσικές τους εφαρμογές». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γεωργίου Καρτάλη 72 – Ροζού πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη τελετή της κοπής της βασιλόπιτα από την Εταιρεία, με την ευκαιρία της έναρξης της καινούργιας χρονιάς 2017.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσκεψη στην Ελλάδα του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά - https://t.co/W5AM2xpQ9U -

  • Χτύπησε 50χρονη 44χρονος στο Τρίκερι για κτηματικές διαφορές - https://t.co/lr0cNS3sSz -

  • Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 12,5 μονάδων για τη ΝΔ - Ικανοποίηση για την επιλογή Σακελλαροπούλου… - https://t.co/ScDMWQN5hJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση