Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ψήφισμα από τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού ΠΘ
Ψήφισμα από τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού ΠΘ

Ψήφισμα από τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού ΠΘ

Για το δολοφονικό χτύπημα φοιτητή από τη

Το ΔΣ του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου ς καταδικάζει απερίφραστα τη νέα δολοφονική επίθεση και τον ξυλοδαρμό νεαρού φοιτητή από την . Οι εγκληματίες φασίστες – ναζιστές της Χρυσής ς έδειξαν για άλλη μια φορά το δολοφονικό τους ποιόν.

Είναι δολοφόνοι, ακριβώς γιατί είναι ναζιστές και ρατσιστές. Γιατί αποτελούν την πιο ακραία, βάρβαρη και εγκληματική έκφραση του απάνθρωπου εκμεταλλευτικού συστήματος που τους τρέφει ως κρούσης κατά του εργατικού και λαϊκού κινήματος, ως κατασταλτική δύναμη απέναντι στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, απέναντι στο ριζοσπαστικό προσανατολισμό τους.

Η Χρυσή υπηρετεί πιστά τους εκμεταλλευτές του εργατικού και λαϊκού μόχθου, τους κεφαλαιοκράτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεργολάβους, βιομήχα, εφοπλιστές. Δεκάδες είναι οι παρεμβάσεις της μέσα στη υπέρ των συμφερόντων τους, ταυτόχρονα με την «εξωκοινοβουλευτική» εγκληματική δράση ενάντια σε αγωνιστές – συνδικαλιστές και ταξικά σωματεία, σε φτωχούς και ταλαιπωρημέ – πρόσφυγες, με τη λειτουργία δουλεμπορικών γραφείων για να προσφέρουν φτηνή εργατική δύναμη στους μεγαλοεργοδότες.

Καλούμε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν και να απομονώσουν αυτούς τους εγκληματίες – υπηρέτες των εκμεταλλευτών και του συστήματος τους που γεννά τη φτώχια, τη δυστυχία, τον πόλεμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση