Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα
ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα

ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα

Ένας 58χρονος ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε κατάμεστη κινηματογραφική αίθουσα στην πόλη Λαφαγιέτ της Λουιζιάνα, χθες το απόγευμα, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας επτά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ανακοίνωσε η .

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19:00 τοπική ώρα σε μία κατάμεστη αίθουσα στη διάρκεια της προβολής της ς “Train Wreck”, σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ένας άλλος δράστης είχε σκοτώσει 12 άτομα μέσα σε κινηματογράφο της πόλης Ορόρα στο Κολοράντο.
Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της Λαφαγιέτ Τζιμ Κραφτ δήλωσε ότι οι αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη αλλά δεν δίνουν το όνομά του στη ακόμη καθώς η έρευνα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.
Οι αρχές πραγματοποίησαν σε αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης του κινηματογράφου και έστειλαν αστυνομικές ενισχύσεις σε άλλους κινηματογράφους της Λαφαγιέτ και στο του δράστη και αυτόχειρα.
Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν σε κίνητρο του δράστη, το του οποίου παρέμεινε στον χώρο της ς για πολλές ώρες. Επίσης δεν ανακοίνωσαν την ταυτότητα των θυμάτων του.

Η αυτόπτης μάρτυρας Κέιτι τομίνγκ δήλωσε στην τοπική εφ Advertiser ότι ο ένοπλος ήταν ένας λευκός άνδρας, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος μέσα στην αίθουσα και άρχισε να πυροβολεί.

“Δεν έλεγε τίποτα. Ούτε άκουσα κανέναν να φωνάζει”.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση