Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ερευνα στο διαδίκτυο για την πόρτα του πιλοτηρίου είχε κάνει ο Λούμπιτζ – βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί
Ερευνα στο διαδίκτυο για την πόρτα του πιλοτηρίου είχε κάνει ο Λούμπιτζ – βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί

Ερευνα στο διαδίκτυο για την πόρτα του πιλοτηρίου είχε κάνει ο Λούμπιτζ – βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί

Βρέθηκε έπειτα από εννέα ημέρες ερευνών το δεύτερο του αεροσκάφους της Germanwings που συνετρίβη στις την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του εισαγγελέα της Μασσαλίας Μπρις Ρόμπιν.

Οι αρχές ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να αντλήσουν επιπλέον στοιχεία για το δυστύχημα αυτό έπειτα από την αποκάλυψη μέσω του πρώτου μαύρου κουτιού ότι ο συγκυβερνήτης ήταν αυτός που έριξε σκόπιμα το αεροπλάνο. Επίσης, εισαγγελείς ανέφεραν ότι όπως προέκυψε έπειτα από στον υπολογιστή του συγκυβερνήτη, ο Λουμπιτζ λίγες ημέρες πριν από τη του Airbus είχε κάνει στο διαδίκτυο για την πόρτα του πιλοτηρίου και τις προφυλάξεις ασφαλείας.

Την ίδια ώρα η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι ο έλεγε ψέμματα στους γιατρούς του ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν σε αναρρωτική και είχε σταματήσει να πετάει. Προσθέτει μάλιστα ότι σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους οι εισαγγελείς, ο συγκυβερνήτης του Airbus είχε τραυματιστεί στο τέλος του 2014 σε τροχαίο με αποτέλεσμα να εμφανίσει προτα στην όρασή του.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση