Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Aναβλήθηκε η δίκη Τασσοπούλου-Mπέου
Aναβλήθηκε η δίκη Τασσοπούλου-Mπέου

Aναβλήθηκε η δίκη Τασσοπούλου-Mπέου

Για μεθαύριο Τετάρτη αναβλήθηκε η δίκη της δημοσιογράφου Κατερίνας Τασσοπούλου μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο Αχ. για δυσφήμιση διά του Τύπου, μιάμιση ημέρα μετά την μήνυση που είχε καταθέσει η ίδια σε βάρος του σε αργία δημάρχου  για εξύβριση, και συκοφαντική δυσφήμιση.
Η δίκη αναβλήθηκε μετά το αίτημα για αναβολή που ζήτησε η λόγω κωλύματος της συνηγόρου υπεράσπισής της .
Ο εισαγγελέας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα για αναβολή, αλλά  τόνισε ότι η πόλη αυτές τις εορταστικές ημέρες έχει ανάγκη από κοινωνική αρμονία και συνέστησε στις δύο πλευρές να συζητήσουν και να βρουν εξωδικαστικά λύση κι ο χρόνος να γιατρέψει τις πληγές.
Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή, η πρόεδρος της έδρας ανακοίνωσε ότι γίνεται δεκτό το αίτημα για αναβολή, ορίζοντας την υπόθεση για μεθαύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί.
Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Αχ. ανέφερε σε δηλώσεις του «…σε όλους εσάς τους συνδικαλιστές που προφανώς σας διαφεύγει η νομιμότητα, η δημοκρατία κι ο πολιτισμός. Δηλαδή εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε το δικαίωμα να κάνετε μήνυση, να αναβάλλετε τις υποθέσεις κι εμείς οι απλοί δεν έχουμε δικαίωμα; Ποιοί είστε εσείς; Όπως εσείς έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε μηνύσεις και να αναβάλλετε έτσι κι όλοι οι έχουν τα ίδια δικαιώματα. Αυτά που ξέρατε να τα αφήσετε και θα κριθούμε από τα δικαστήρια. Ποιές είναι φασίζουσες νοοτροπίες ρωτήστε τους εαυτούς σας».
Όσον αφορά  τα στοιχεία  για την «παρεΐτσα» των δημοσιογράφων, που έχει κάνει λόγο κατά καιρούς ο ,  σε ερώτηση για το  πότε θα τα δώσει στη δημοσιότητα, απάντησε “πολύ σύντομα” και πρόσθεσε: ” είναι στην κρίση μου πότε θα τα φέρω. Σπάει το σπυρί, το απόστημα κι αυτή είναι η εντολή που έδωσε ο . Να τελειώσει η παρ της διαπλοκής κι αυτό θα κάνουμε».
Απαντώντας ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στ. Ελλάδος κι Εύβοιας Δημ. Χορταριάς, επανέλαβε ότι η με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις και με επίσημα έγγραφα έχει ζητήσει αυτά τα στοιχεία, τα οποία περιμένει.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση