Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη στο Στεφανοβίκειο 32χρονος Αλβανός
Συνελήφθη στο Στεφανοβίκειο 32χρονος Αλβανός

Συνελήφθη στο Στεφανοβίκειο 32χρονος Αλβανός


Συνελήφθη στο Στεφανοβίκειο 32χρονος Αλβανός,από αστυνομικούς του Α.Τ.Ρ.Φεραίου, μετά από καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος του για παράβαση στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής το 2008.

Σε βάρος του νεαρού, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής με φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική 1.500 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Συλλήψεις για μικροποσότητες και

Επίσης για κατοχή και στέρηση διπλώματος συνελήφθησαν έξι άτομα σε Μαγνησία και Σκιάθο.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου συνελήφθησαν στον Αγ. Ονούφριο ένας 23χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 2,3 γρ. κι ένας 76χρονος στον Άνω Βόλο, καθώς κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο χωρίς δίπλωμα.

Επίσης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη 26χρονος στο Βόλο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 2,76γρ. ενώ από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ, συνελήφθη στο Βόλο 26χρονος να οδηγεί δίκυκλο χωρίς δίπλωμα.

Aκόμη, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου, συνελήφθησαν ένας 29χρονος κι ένας 40χρονος Έλληνας, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλα στην περιφερειακή οδό, στερούμενοι ς ικανότητας ς.

Σύλληψη ατόμου για

Συνελήφθη χθες (18-10-2018) το απόγευμα στην Αλόννησο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλοννήσου, ένας 30χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (19,5) γραμμαρίων, καθώς και δισκίων.

Έκλεψε μοτοσικλέτα στον Αλμυρό και συνελήφθη

Τέλος, για κλοπή δικύκλου, συνελήφθη σήμερα το πρωί στον Αλμυρό ένας 35χρονος Έλληνας.

Ο δράστης προσπάθησε να διαρρήξει το σπίτι ενός 46χρονου, αλλά όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κόσμος, έκλεψε δίκυκλη μοτοσικλέτα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού.

Ο ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και κάλεσε την Αστυνομία, που εντόπισε τον 35χρονο να κινείται με την κλεμμένη μοτοσικλέτα κοντά στο κέντρο του Αλμυρού, τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε, ενώ η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον κάτοχό της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση