Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Μειωμένο εισιτήριο για μαθητές Σαββατοκύριακα και αργίες
Μειωμένο εισιτήριο για μαθητές Σαββατοκύριακα και αργίες

Μειωμένο εισιτήριο για μαθητές Σαββατοκύριακα και αργίες

Αποδεκτό από το Αστικό ΚΤΕΛ το αίτημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων 

Την επέκταση του δικαιώματος χρήσης των αστικών λεωφορείων από τους όλων των βαθμίδων, με μειωμένο εισιτήριο (και) τα Σάββατα, Κυριακές και αργίες, ανεξάρτητα από το που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν, αποφάσισε η «Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε.»

Σσυγκεκριμένα από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 και μέχρι την λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους (30 Ιουνίου 2019), οι θα μπορούν να ακυρώνουν μειωμένα εισιτήρια στα αστικά λεωφορεία, με την επίδειξη της μαθητικής τους ταυτότητας (και) τα Σάββατα, Κυριακές και αργίες, ανεξάρτητα από το που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν».

Φέτος, όπως και πέρυσι, η , επανέφερε το παραπάνω αίτημα, ενώ δύο μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, ο πρόεδρος Ηλίας Κουτσερής και η Λιάνα Πασχούδη, συναντήθηκαν στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ με τον πρώην πρόεδρο Παν. Γιόλα, για το θέμα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, «η αυτή είναι προϊόν της εποικοδομητικής συνεργασίας με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ελήφθη έχοντας πλήρη συναίσθηση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία στην σημερινή συγκυρία.

Να σημειωθεί ότι η σχετική για την μεταφορά των μαθητών προβλέπει την χρήση μειωμένου κομίστρου μόνο για την γραμμή ή τις γραμμές που συνδέουν την οικία του μαθητή με την σχολική μονάδα στην οποία φοιτά και μόνο για την έναρξης και λήξης των μαθημάτων του, αλλά η «» ουδέποτε έλαβε χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό για την διαφορά που προκύπτει από τη χρήση του μειωμένου εισιτηρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση