Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη για κλοπές 27χρονος στο Βόλο

Συνελήφθη για κλοπές 27χρονος στο Βόλο

Ένς 27χρονος έλληνς, ως δράστης των κλοπών συνελήφθη, χθες (17-08-2015) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Πρόκειται για τέσσερις που εξιχνιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας από την σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού .

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο εικοσαήμερο περίπου στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ο 27χρονος ενεργώντας με παρόμοιο τρόπο και συγκεκριμένα θραύοντας τους υαλοπίνακες στις εισόδους καταστημάτων, αφαίρεσε από τέσσερα (αρτοποιεία, και αναψυκτήριο) το συνολικό χρηματικό ποσό των (390) , προκαλώντας παράλληλα σημαντικές φθορές στα καταστήματα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα , θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό συνεχίζεται από την .

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών χαπιών

Εν τω μεταξύ χθες το απόγευμα συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 45χρονος Βολιώτης, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε παράνομα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση