Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη για κλοπές 27χρονος στο Βόλο

Συνελήφθη για κλοπές 27χρονος στο Βόλο

Ένας 27χρονος έλληνας, ως δράστης των κλοπών συνελήφθη, χθες (17-08-2015) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Πρόκειται για τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που εξιχνιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της ς από την σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού .

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο εικοσαήμερο περίπου στην ευρύτερη περιοχή της ς, ο 27χρονος ενεργώντας με παρόμοιο τρόπο και συγκεκριμένα θραύοντας τους υαλοπίνακες στις εισόδους καταστημάτων, αφαίρεσε από τέσσερα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αρτοποιεία, ψητοπωλείο και ) το συνολικό χρηματικό ποσό των (390) , προκαλώντας παράλληλα σημαντικές φθορές στα .

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την .

Συνελήφθη για χαπιών

Εν τω μεταξύ χθες το απόγευμα συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 45χρονος Βολιώτης, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία δισκία, τα οποία κατείχε παράνομα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση