Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Μήνυση κατ’ αγνώστων από την ΕΒΟΛ για τη ρύπανση του Σεσκλιώτη
Μήνυση κατ’ αγνώστων από την ΕΒΟΛ για τη  ρύπανση του Σεσκλιώτη

Μήνυση κατ’ αγνώστων από την ΕΒΟΛ για τη ρύπανση του Σεσκλιώτη

Τα λύματα προέρχονται από την αποστραγγιστική τάφρο, η οποία μεταφέρει τα νερά της λίμνης Κάρλας, σύμφωνα με τη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, μετά από έρευνα στο θέμα των λυμάτων, τα οποία συνεχίζουν να ρυπαίνουν τον χείμαρρο Σεσκλιώτη.

«Βέβαια δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει κανείς τον ρυπαντή καθότι η διαδρομή αυτού του αγωγού (μήκους 10 χιλ. περίπου) διαπερνά την Β’ και την Α’ Βιομηχανική Περιοχή».

Κατά τον έλεγχο αυτό και στο σημείο στο οποίο εκβάλλει ο υπόγειος αγωγός στον αγωγό ομβρύων, που καταλήγει στον Σεσκλιώτη, διαπιστώθηκε η ύπαρξη στις όχθες του, κενών πλαστικών φιαλών γάλακτος (περίπου 1.000 τεμάχια) που παράγει η ΕΒΟΛ, καταγγέλλει η γαλακτοβιομηχανία, που εκτιμά ότι αυτές οι φιάλες δεν βρέθηκαν τυχαία εκεί.

«Στο χώρο εκλήθησαν αρμόδιοι καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την διαπίστωση του γεγονότος. Κλήθηκε επίσης και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας που κατέγραψε το γεγονός στο Βιβλίο Συμβάντων», τονίζεται , όπως επίσης ότι η Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρεκκλήσιο του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης θα ανεγερθεί στην Ν. Ιωνία Μαγνησίας - https://t.co/uQ4ko3ztLO -

  • Μυστηριώδεις παρενέργειες της COVID-19 στον εγκέφαλο - https://t.co/BD9Va6s8Rx -

  • - https://t.co/iGfnaC2SYq -

"Αλιεύοντας" την είδηση