Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Σαμαράς: Πριν καν πάρει μέτρα, η κυβέρνηση μας οδήγησε σε ύφεση
Σαμαράς: Πριν καν πάρει μέτρα, η κυβέρνηση μας οδήγησε σε ύφεση

Σαμαράς: Πριν καν πάρει μέτρα, η κυβέρνηση μας οδήγησε σε ύφεση

Χαιρετισμό στην παρουσίαση του υ με τίτλο «Θέμα ιδεολογίας ή όχι μόνο» του βουλευτή και πρώην υπουργού Μάριου Σαλμά απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Σήμερα είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χ σε ύφεση», ανεφερε ο πρόεδρος της Δ. «Πριν καν πάρει το οποιοδήποτε μέτρο η μας έχει οδηγήσει στην υφεση», συνέχισε και τόνισε ότι χωρίς ιδεολογία δεν υπάρχει και χωρίς ρεαλισμό δεν υπάρχει δια.

Σημείωσε επίσης ότι το μεγάλο στοίχημα για κάθε πολιτικό είναι η ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που θέλεις και αυτό που μπορείς και δεν είναι εύκολο.

Αυτό, πρόσθεσε, δεν απασχολεί όσους δεν έχουν ιδέες ή προσπαθούν απλώς να αναρριχηθουν στην εξουσία ή θέλουν μόνο να εφαρμόσουν τις ιδεοληψίες τους.

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε πως η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ο λαϊκισμός που δε θέλει μεταρρυθμίσεις και εξήρε το του Μάριου Σαλμά στον τομέα της Υγείας.

Επιπρόσθετα αναφερόμενος στη δική του διακυβέρνηση είπε ότι τον Ιούνιο του 2012 η χ κινδύνευε να βγει από το και η πραγματικότητα επέβαλλε να βγουμε από τα ελλείμματα.

«Η ιδεολογία μας ήταν αντίθετη με την επιβολή φόρων. Ασκησαμε δύσκολη . Βγάλαμε τη χώρα στην ανάκαμψη, στα πλεονάσματα, στις αγορές. Ξεκινήσαμε να μειώνουμε τους φόρους», συμπληρωσε μεταξύ άλλων σημειώνοντας με νόημα ότι τις ιδέες σου τις διαλέγεις αλλά τα προβλήματα τα βρίσκεις μπροστά σου.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση