Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κορωνοϊός: 331 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα
Κορωνοϊός: 331 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: 331 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα

Σε 331 ανέρχονται συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χ μας, μετά και τα νέα 103 επιβεβαιωμένα κρούσματα που καταγράφηκαν στη χ μας, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής από τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα.

Όπως διευκρίνισε ο κ. τα 49 κρούσματα αφορούν το τελευταίο 24ωρο και τα άλλα 54 προηγούμενα 24ωρα τα οποία όμως κοινοποιήθηκαν σήμερα λόγω φόρτου εργασίας στα εργαστήρια ς.

Τα 44 από τα νέα κρούσματα οφείλονται σε πιθανή εγχώρια . 51 άτομα νοσηλεύονται εκ των οποίων τα οκτώ είναι διασωληνωμένα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και , ενώ δέκα έχουν πάρει εξιτήριο.

Σημειώνεται ότι οι συνολικοί θάνατοι μέχρι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας ανέρχονται σε τέσσερις.

Ο κ. είπε πως «δεν χρειάζεται πανικός αλλά ψυχραιμία και τόνισε πως τα που ελήφθησαν αναμένεται να φέρουν αποτελέσματα τις επόμενες 2- 3 εβδομάδες».

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε και στον ρόλο της Εκκλησίας και εξέφρασε την ελπίδα αύριο η να λάβει τις σωστές αποφάσεις.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση