Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Kαθαρισμός ακτών του Δήμου Βόλου
Kαθαρισμός ακτών του Δήμου Βόλου

Kαθαρισμός ακτών του Δήμου Βόλου

Με κεντρικό σύνθημα “Αγαπώ την μου – Συμμετέχω” ο Δήμος Βόλου για τέταρτη χρονιά διοργανώνει την σημαντική εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού των ακτών, ξεκινώντας από σήμερα Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. από την παραλία της Νέας Αγχιάλου, με την συνδρομή των και δασκάλων του “Ευγένειο” 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αγχιάλου και “Βαρνάλειο” – Ολοήμερο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αγχιάλου.

Στόχος και φέτος είναι να σταλεί ένα για την ανάγκη ευαισθητοποίησης των τοπικών κοινωνιών αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αρχή απευθύνει πρόσκληση στους μαθητές σχολείων και εθελοντικές ομάδες, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, να μετέχουν στις εξορμήσεις καθαρισμού των ακτών ώστε όλοι μαζί να βιώσουμε την της προσφοράς στην .

Όπως τονίζεται στο της Δημοτικής Αρχής “Όλοι μαζί ας καθαρίσουμε τις μας για τη προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και για να αναπτύξουμε την περιβαλλοντική συνείδηση, να διαφυλάξουμε το φυσικό πλούτο και να αναδείξουμε την αισθητική και τις ομορφιές των ακτών μας.

Ας αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι σε αυτή την , η αξία του εθελοντισμού έχει πλέον περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, πολύ πιο στέρεο και ενσαρκώνει αυτό που όλοι χαρακτηρίζουμε ως των πολιτών”.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση