Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Kαθαρισμός ακτών του Δήμου Βόλου
Kαθαρισμός ακτών του Δήμου Βόλου

Kαθαρισμός ακτών του Δήμου Βόλου

Με κεντρικό σύνθημα “Αγαπώ την Πόλη μου – Συμμετέχω” ο Δήμος για τέταρτη χρονιά διοργανώνει την σημαντική εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού των ακτών, ξεκινώντας από σήμερα Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και 11.00 π.μ. από την της Νέας Αγχιάλου, με την συνδρομή των μαθητών και δασκάλων του “Ευγένειο” 1ο Σχολείο Νέας Αγχιάλου και “Βαρνάλειο” – Ολοήμερο 2ο Σχολείο Νέας Αγχιάλου.

Στόχος και φέτος είναι να σταλεί ένα μήνυμα για την ανάγκη ευαισθητος των τοπικών κοινωνιών αναφορικά με την του τος.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αρχή απευθύνει πρόσκληση στους σχολείων και εθελοντικές ομάδες, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, να μετέχουν στις εξορμήσεις καθαρισμού των ακτών ώστε όλοι μαζί να βιώσουμε την χαρά της προσφοράς στην κοινωνία.

Όπως τονίζεται στο μήνυμα της Δημοτικής Αρχής “Όλοι μαζί ας καθαρίσουμε τις παραλίες μας για τη του περιβάλλοντος, αλλά και για να αναπτύξουμε την περιβαλλοντική συνείδηση, να διαφυλάξουμε το φυσικό πλούτο και να αναδείξουμε την αισθητική και τις ομορφιές των ακτών μας.

Ας αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι σε αυτή την πόλη, η αξία του εθελοντισμού έχει πλέον περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, πολύ πιο στέρεο και ενσαρκώνει αυτό που όλοι χαρακτηρίζουμε ως κοινωνία των πολιτών”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση