Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Καταβολή έως και τεσσάρων δόσεων των τελών κοινοχρήστων χώρων
Καταβολή έως και τεσσάρων δόσεων  των τελών κοινοχρήστων χώρων

Καταβολή έως και τεσσάρων δόσεων των τελών κοινοχρήστων χώρων

Καταβολή έως και τεσσάρων δόσεων εφαρμόζει ο στους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για την καταβολή των τελών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2016 και εφεξής.

Με σχετική του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία εγκρίθηκε από την Διοίκηση, ο Δήμος επιχειρεί να εισπράξει σταδιακά το συγκεκριμένο τέλος αντιλαμβανόμενος πλήρως την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα με την αριθμ 691/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου που εγκρίθηκε με την αριθμ. 3405/209848/16-12-2015 του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καθορίστηκαν τα χρήσης κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2016.

Με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθορίζεται το ποσοστό του ετήσιου τέλους που πρέπει να καταβάλλεται προ της χορήγησης της αδείας, σε 30% και την καταβολή αυτού έως 31 Μαρτίου εκάστου έτους καθώς και των δόσεων στις οποίες θα επιμεριστεί το εναπομείναν του τέλους, των τελών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2016 και εφεξής.

Οι :

-Για ετήσιο τέλος έως 500 ευρώ καταβολή σε 2 (δύο) μηνιαίες (Μάιος – Ιούλιος)

-Για ετήσιο τέλος από 501 ευρώ έως 4.000 ευρώ καταβολή σε 3 (τρεις) διμηνιαίες δόσεις (Μάιος – Ιούλιος – Σεπτέμβριος)

-Για ετήσιο τέλος από 4.000 ευρώ και πάνω καταβολή σε 4 (τέσσερις) διμηνιαίες δόσεις (Μάιος – Ιούλιος – Σεπτέμβριος – Νοέμβριος)

Σε κάθε περίπτωση η τελευταία δόση θα πρέπει να καταβάλλεται εντός του μηνός Νοεμβρίου εκάστου έτους.

Η θα χορηγείται υπό την αίρεση εξόφλησης όλων των δόσεων εντός των τασσόμενων προθεσμιών, αναγραφόμενης επί αυτής του αριθμού του γραμματίου είσπραξης που αντιστοιχεί στο που καταβλήθηκε προ της χορήγησης της, του αριθμού των δόσεων που απομένουν προς εξόφληση και των προθεσμιών καταβολής τους.

Η εκπρόθεσμη καταβολή ή μη καταβολή έστω και μίας εκ των δόσεων συνεπάγεται αυτοδίκαια και χωρίς να απαιτείται άλλη διατύπωση ανάκλησης της άδειας και αυθαίρετη χρήση του κοινόχρηστου χώρου εκ μέρους του υπόχρεου.

Τυχόν ήδη καταβληθείσες δόσεις δεν επιστρέφονται.

Για την πιστοποίηση της καταβολής των δόσεων ως ανωτέρω, η θεωρείται από τον δήμο, αναγραφομένων επί αυτής των αριθμών των σχετικών γραμματίων είσπραξης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό #αστυνομικοίέλεγχοι - https://t.co/rzu29z4NsZ -

  • Επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση στο ιστορικό #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/79HYvKhVgo -

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Κυριακής (1/8) - https://t.co/KSmcLGXFWa… -

"Αλιεύοντας" την είδηση