Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αισιόδοξη η ευρωβουλευτής τη ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ για τις εκλογές της Κυριακής
Αισιόδοξη η ευρωβουλευτής τη ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ για τις εκλογές της Κυριακής

Αισιόδοξη η ευρωβουλευτής τη ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ για τις εκλογές της Κυριακής

«Το συμφέρον όλων είναι να διογκώσουν την παράταξη και να εμπνεύσουν τους νέους ανθρώπους και εκείνους που απογοητεύτηκαν και γύρισαν την πλάτη.» Τάδε έφη η της Ελίζα Βόζεμπεργκ , στο περιθώριο του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΕΔΑΜ που γίνεται στο Βόλο.

Η ίδια εξήγησε ότι δεν θα ψηφίσει την Κυριακή εδώ λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στην Αθήνα για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής για την ανάδειξη νέου προέδρου είπε: «κοντός ψαλμός αλληλούια».

Ωστόσο δήλωσε πολύ αισιόδοξη όποιος κι αν εκλεγεί , δεν θέλησε να πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου και πρόσθεσε: « Οι πολίτες που θα κληθούν να ψηφίσουν ξέρουν την πορεία του καθενός, το πλαίσιο αρχών που ακολουθεί και η επόμενη μέρα θα βγάλει τη πιο ενισχυμένη γιατί αυτό απαιτούν οι πολίτες στο θεσμικό ρόλο που της έχουν επιφυλάξει στην αξιωματική .

Τέλος η είπε πως και οι τέσσερις έχουν εμπειρία και κανείς δεν είναι φθαρμένος. Επομένως αν το και ο στόχος είναι κοινός, εκείνος που θα επιλεγεί, με τη σύμπραξη όλων μας και την ενότητα θα το καταφέρουμε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οικονομική ενίσχυση των πληγέντων παραγωγών του Δήμου Νοτίου Πηλίου - https://t.co/ZiXV7tpJB0… -

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

  • Σύλληψη 26χρονου για #κλοπές και ληστείες  #κλοπές - https://t.co/xxAeKqUf8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση