Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Έρευνα της Εισαγγελίας Βόλου για το βρέφος στο Βένετο
Έρευνα της Εισαγγελίας Βόλου για το βρέφος στο Βένετο

Έρευνα της Εισαγγελίας Βόλου για το βρέφος στο Βένετο

έρευνα διέταξε ο υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Βόλου για να διαπιστωθεί κατά πόσο αντιμετωπίστηκε σωστά από τους γιατρούς του Νοσοκομείου, το περιστατικό με το 19 μηνών , το οποίο δαγκώθηκε από οχιά στο Βένετο.

Η υπόθεση ανατέθηκε ήδη σε πταισματοδίκη ο οποίος καλείται να διερευνήσει εάν πραγματοποιήθηκε το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της παράβασης καθήκοντος.

Έτσι λοιπόν στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν η γιαγιά του παιδιού, οι γονείς του, αλλά και ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, για να βρεθεί κατά πόσο γνώριζε το περιστατικό.

Να υπενθυμιστεί ότι η γιαγιά του βρέφους κατήγγειλε με επιστολή της σε τοπικά ΜΜΕ, γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου για ολιγωρία στην αντιμετώπιση του γεγονότος, θέτοντας τη ζωή του σε άμεσο κίνδυνο.

Παράλληλα υποστήριξε ότι όταν ζήτησε να χορηγηθεί στο εγγόνι της αντιοφικός ορός, της δήλωσαν ότι δεν υπήρχε.

Αποφασίστηκε η μεταφορά του παιδιού αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα και στο “Γεννηματάς” στη Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύτηκε ξεφεύγοντας τον κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι και ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός ζήτησε από τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας την διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας, για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε πράγματι κάποια από τους γιατρούς που αντιμετώπισαν τον περιστατικό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση