Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι νεαροί από τη Λαμία
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι νεαροί από τη Λαμία

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι νεαροί από τη Λαμία

Εκτός φυλκής θ βρεθούν οι δύο από τη , που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς χθες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία τους στον ανακριτή.

Στον 23χρονο, μέχρι να γίνει η δίκη του, εκτός από την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και την παρουσία του στο της κατοικίας του, επιβλήθηκε καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ.

Στον 19χρονο που κατάγεται από την Αλία, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου και να δίνει το “παρών” στο Α.Τ. της κατοικίας του.

α υπενθυμιστεί ότι ο 23χρονος είχε συλληφθεί μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο Βόλο με ένα κιλό χασίς στο σάκο του, ενώ την ίδια μέρα συνελήφθη στο του στη Λαμία και ο 19χρονος συγκάτοικος του, ενώ στο βρέθηκαν πάνω από 600 γραμ. χασίς.

Ο πρώτος υποστήριξε ότι προόριζε τα ναρκωτικά για προσωπική του χρήση, ενώ ο 19χρονος ότι έμενε στο σπίτι του 23χρονου, χωρίς να γνωρίζει ότι είχε σχέση με ναρκωτικά.

Η Αστυνομία αναζητά άλλα δύο άτομα που εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών για την ίδια υπόθεση, το ένα από τα οποία είναι Αλός.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση