Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έκπτωτος ο εργολάβος του Περιφερειακού με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών
Έκπτωτος ο εργολάβος του Περιφερειακού με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών

Έκπτωτος ο εργολάβος του Περιφερειακού με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών

 

 

Έκπτωτο κήρυξε τον εργολάβο  του περιφερειακού  το Υπουργείο  Υποδομών, με σχετική απόφασή του.

Όπως αναφέρει -μεταξύ άλλων- η γενική διεύθυνση συγκοινωνιακών υποδομών,  απαντώντας σε σχετικό έγγραφο της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας -Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, “η υπηρεσία τελεί σε γνώση των προβλημάτων που παρατηρήθηκαν  από τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος στο τμήμα Φυτόκου -Αγίας Βαρβάρας της περιφερειακής οδού Βόλου , οι οποίες επήλθαν ως της μη συμμόρφωσης της αναδόχου εταιρείας του έργου με τις απαιτήσεις των συμβατικών τευχών και των σχετικών προδιαγραφών.

 

Ακόμα σας γνωρίζουμε ότι  εν προκειμένω η διευθύνουσα υπηρεσία του έργου έχει ήδη κηρύξει έκπτωτη την ανάδοχη εταιρεία. Για το λόγο αυτό η υπηρεσία μας έχει προβεί στα απαραίτητα μέτρα και σε βάρος της αναδόχου ετιαρείας και θα μεριμνήσει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη Νομοθεσία , έτσι ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο  οι όποιες κακοτεχνίες παρουσιάστηκαν στο ανακατασκευασμένο υπόψη τμήμα της περιφερειακής οδού αλλά και στην ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των διερχόμενων αυτής οδηγών.”

Η κα Κολυνδρίνη, με  σχετική  επιστολή,  ζητούσε  ενημέρωση  σχετικά με τις εργασίες ανακατασκευής του Περιφερειακού Βόλου και συγκεκριμένα στο τμήμα Φυτόκου – Αγία Παρασκευή, όπου παρατηρήθηκε κακοτεχνία του οδοστρώματος, μετά τις πρόσφατες εργασίες που έγιναν από την ανάδοχο εταιρεία.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τμήμα της Περιφερειακής Οδού, έχει δημιουργήσει πλειάδα προβλημάτων στην τοπική και σε διερχόμενους οδηγούς και πλέον έχει καταστεί άκρως επικίνδυνο.

Επιπροσθέτως, η μη ολοκλήρωση των εργασιών και στα λοιπά τμήματα της εν λόγω οδού λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών με τις έντονες , δημιουργεί πλημμυρικά φαινόμενα, κάτι που όχι μόνο δυσχεραίνει την κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά την καταστά εξαιρετικά επικίνδυνη για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση