Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έκπτωτος ο εργολάβος του Περιφερειακού με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών
Έκπτωτος ο εργολάβος του Περιφερειακού με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών

Έκπτωτος ο εργολάβος του Περιφερειακού με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών

 

 

Έκπτωτο κήρυξε τον εργολάβο  του περιφερειακού  το Υπουργείο  Υποδομών, με σχετική απόφασή του.

Όπως αναφέρει -μεταξύ άλλων- η γενική διεύθυνση συγκοινωνιακών υποδομών,  απαντώντας σε σχετικό έγγραφο της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας -Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, “η υπηρεσία τελεί σε γνώση των προβλημάτων που παρατηρήθηκαν  από τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος στο τμήμα υ -Αγίας Βαρβάρας της περιφερειακής οδού Βόλου , οι οποίες επήλθαν ως αποτέλεσμα της μη συμμόρφωσης της αναδόχου εταιρείας του υ με τις απ των συμβατικών τευχών και των σχετικών προδιαγραφών.

 

Ακόμα σας γνωρίζουμε ότι  εν προκειμένω η διευθύνουσα υπηρεσία του υ έχει ήδη κηρύξει έκπτωτη την ανάδοχη εταιρεία. ια το λόγο αυτό η υπηρεσία μας έχει προβεί στα απαραίτητα μέτρα και σε βάρος της αναδόχου ετιαρείας και θα μεριμνήσει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη Νομοθεσία , έτσι ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο  οι όποιες κακοτεχνίες παρουσιάστηκαν στο ανακατασκευασμένο υπόψη τμήμα της περιφερειακής οδού αλλά και στην ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των διερχόμενων αυτής οδηγών.”

Η κα Κολυνδρίνη, με  σχετική  επιστολή,  ζητούσε    σχετικά με τις εργασίες ανακατασκευής του Περιφερειακού Βόλου και συγκεκριμένα στο τμήμα υ – , όπου παρατηρήθηκε κακοτεχνία του οδοστρώματος, μετά τις πρόσφατες εργασίες που έγιναν από την ανάδοχο εταιρεία.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τμήμα της Περιφερειακής Οδού, έχει δημιουργήσει πλειάδα προβλημάτων στην τοπική και σε διερχόμενους οδηγούς και πλέον έχει καταστεί άκρως επικίνδυνο.

Επιπροσθέτως, η μη ολο των εργασιών και στα λοιπά τμήματα της εν λόγω οδού λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών με τις έντονες βροχοπτώσεις, δημιουργεί πλημμυρικά φαινόμενα, κάτι που όχι μόνο δυσχεραίνει την κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά την καταστά εξαιρετικά επικίνδυνη για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση