Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και ευφροσύνη
Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και  ευφροσύνη

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και ευφροσύνη

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία, ειρήνη, , ομόνοια, , και ευφροσύνη, από την …ταπεινή θέση του γράφοντος αυτές τις … ασήμαντες, ίσως, για πολλούς αράδες.

Είθε το να ανατείλει ένας αληθινός ήλιος που θα σκορπίσει τα σύννεφα που προκάλεσαν βάσανα, πολλά σε αρκετούς και ελάχιστα σε κάποιους.

Μετά από έξι-επτά χρόνια οικονομικής Κατοχής που έκαναν τον κόσμο να χάσει το γέλιο απ' τα χείλη του και μια κοινωνία να οδηγείται σε διχασμό, ευχή της ηλεκτρονικής εφημερίδας είναι να επικρατήσει ψυχραιμία, λογική, να μην χαθεί η πίστη και η συνοχή , τα μοναδικά όπλα που έχουμε για να ααλέψουμε ό,τι τείνει να μας κατατροπώσει.

Τα παιδιά, η , η και το αυτού του κόσμου δικαιούνται το χαμόγελο, το παιχνίδι, την παιδεία και όλα τα υγιή συστατικά για να δώσουν μια νέα πνοή και τελικά να ξαναβγεί η ανατολή για να ζεστάνει τις ψυχές όλων.

Αυτά τα παιδιά είναι η ελπίδα του κόσμου, όπως και η νέα χρονιά που ανατέλλει, το , ώστε να εξαλειφθεί ό,τι ψεύτικο και σάπιο επιχειρεί εις μάτην να κυβερνήσει ψυχές, πνεύματα και σώματα…

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση