Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2017
ΜΗΝΥΜΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ  ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2017

Η ανατολή του νέου χρόνου φέρνει μαζί της την προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι η στιγμή που ο σπόρος της ελπίδας για και ευημερία ανθίζει στην καρδιά του ανθρώπου.

Σ' αυτό το κλίμα αισιοδοξίας και πίστης σ' ένα καλύτερο αύριο χρειάζεται να επενδύσουμε ώστε να ανθίσει ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.

Το προβάλλει ως η χρονιά των μεγάλων προκλήσεων και των μεγάλων αποφάσεων. Είναι η ώρα ν' αφήσουμε οριστικά πίσω μας τις δυσκολίες, τις παθογένειες του παρελθόντος, όλα όσα – εύλογα – μας πίκραναν και μας θύμωσαν.

Είναι η ώρα των ρηξικέλευθων αποφάσεων για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο προκειμένου να ξεφύγουμε από την μετρολογία των μνημονίων και να εστιάσουμε στην πραγματική οικονομία, τη προστιθέμενης αξίας, σταθερών θέσεων εργασίας και αξιοπρεπών μισθών στην πατρίδα μας.

Το 2017 πρέπει να είναι το έτος της παραγωγής και της εργασίας κι εμείς στην Περιφέρεια ς σχεδιάζουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες για να στηρίξουμε καινοτόμες και εξωστρεφείς προσπάθειες, να παραδώσουμε στο κοινωνικό σύνολο σύγχρονες , να σταθούμε ακόμη πιο αποτελεσματικά στο πλευρό των συνανθρώπων μας και ιδίως αυτών που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Είμαι πεπεισμένος ότι το 2017 μπορούμε ν' αλλάξουμε το ρου της σύγχρονης ς μας αρκεί να το πιστέψουμε και να τολμήσουμε.

Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, προκοπή και σε κάθε στη . Ο καινούργιος ας φέρει στην καθεμιά και τον καθένα ό,τι προσδοκά και αγωνίζεται να πετύχει.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση