Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΑΒΡΙΝΙΩΤΗΣ / Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και ευφροσύνη
Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και  ευφροσύνη

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και ευφροσύνη

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία, ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και ευφροσύνη, από την …ταπεινή θέση του γράφοντος αυτές τις … ασήμαντες, ίσως, για πολλούς αράδες.

Είθε το 2017 να ανατείλει ένας αληθινός ήλιος που θα σκορπίσει τα σύννεφα που προκάλεσαν βάσανα, πολλά σε αρκετούς και ελάχιστα σε κάποιους.

Μετά από έξι-επτά χρόνια οικονομικής Κατοχής που έκαναν τον κόσμο να χάσει το γέλιο απ’ τα χείλη του και μια κοινωνία να οδηγείται σε διχασμό, ευχή της ηλεκτρονικής εφημερίδας pagasitikosnews.com είναι να επικρατήσει ψυχραιμία, λογική, να μην χαθεί η πίστη και η συνοχή , τα μοναδικά όπλα που έχουμε για να αντιπαλέψουμε ό,τι τείνει να μας κατατροπώσει.

Τα παιδιά, η χαρά, η ζωή και το μέλλον αυτού του κόσμου δικαιούνται το χαμόγελο, το παιχνίδι, την παιδεία και όλα τα υγιή συστατικά για να δώσουν μια νέα πνοή και τελικά να ξαναβγεί η ανατολή για να ζεστάνει τις ψυχές όλων.

Αυτά τα παιδιά είναι η ελπίδα του κόσμου, όπως και η νέα χρονιά που ανατέλλει, το 2017, ώστε να εξαλειφθεί ό,τι ψεύτικο και σάπιο επιχειρεί εις μάτην να κυβερνήσει ψυχές, πνεύματα και σώματα…

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Eξαιρετικές εμφανίσεις από Καλτσογιάννη και Μαρμαρέλλη - https://t.co/epgOv3eV6c -

  • «Ημέρες Ψυχολογίας» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/g4pe3EXqUt -

  • Αριθμός ποδηλάτων στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου - https://t.co/F7ledPcH1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση