Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και ευφροσύνη
Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και  ευφροσύνη

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και ευφροσύνη

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία, ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και ευφροσύνη, από την …ταπεινή θέση του γράφοντος αυτές τις … ασήμαντες, ίσως, για πολλούς αράδες.

Είθε το 2017 να ανατείλει ένας αληθινός που θα σκορπίσει τα σύννεφα που προκάλεσαν βάσανα, πολλά σε αρκετούς και ελάχιστα σε κάποιους.

Μετά από έξι-επτά χρόνια οικονομικής Κατοχής που έκαναν τον κόσμο να χάσει το γέλιο απ’ τα χείλη του και μια κοινωνία να οδηγείται σε διχασμό, ευχή της ηλεκτρονικής εφημερίδας είναι να επικρατήσει ψυχραιμία, λογική, να μην χαθεί η πίστη και η συνοχή , τα μοναδικά που έχουμε για να αντιπαλέψουμε ό,τι τείνει να μας κατατροπώσει.

Τα παιδιά, η χαρά, η ζωή και το μέλλον αυτού του κόσμου δικαιούνται το χαμόγελο, το παιχνίδι, την και όλα τα υγιή συστατικά για να δώσουν μια νέα πνοή και τελικά να ξαναβγεί η ανατολή για να ζεστάνει τις ψυχές όλων.

Αυτά τα παιδιά είναι η ελπίδα του κόσμου, όπως και η νέα χρονιά που ανατέλλει, το 2017, ώστε να εξαλειφθεί ό,τι ψεύτικο και σάπιο επιχειρεί εις μάτην να κυβερνήσει ψυχές, πνεύματα και σώματα…

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση