Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και ευφροσύνη
Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και  ευφροσύνη

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, χαρά και ευφροσύνη

Χρόνια πολλά και καλά, με , ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, αδελφοσύνη, και ευφροσύνη, από την …ταπεινή θέση του γράφοντος αυτές τις … ασήμαντες, ίσως, για πολλούς αράδες.

Είθε το 2017 να ανατείλει ένας αληθινός ήλιος που θα σκορπίσει τα σύννεφα που προκάλεσαν βάσανα, πολλά σε αρκετούς και ελάχιστα σε κάποιους.

Μετά από έξι-επτά χρόνια οικονομικής Κατοχής που έκαναν τον κόσμο να χάσει το γέλιο απ' τα χείλη του και μια κοινωνία να οδηγείται σε διχασμό, ευχή της ηλεκτρονικής εφς είναι να επικρατήσει ψυχραιμία, , να μην χαθεί η πίστη και η συνοχή , τα μοναδικά όπλα που έχουμε για να ααλέψουμε ό,τι τείνει να μας κατατροπώσει.

Τα , η χαρά, η ζωή και το αυτού του κόσμου δικαιούνται το , το παιχνίδι, την παιδεία και όλα τα υγιή συστατικά για να δώσουν μια νέα πνοή και τελικά να ξαναβγεί η ανατολή για να ζεστάνει τις ψυχές όλων.

Αυτά τα είναι η ελπίδα του κόσμου, όπως και η νέα χρονιά που ανατέλλει, το 2017, ώστε να εξαλειφθεί ό,τι ψεύτικο και σάπιο επιχειρεί εις μάτην να κυβερνήσει ψυχές, πνεύματα και σώματα…

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση