Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ασημένιος Ολυμπιονίκης ο Σπύρος Γιαννιώτης
Ασημένιος Ολυμπιονίκης ο  Σπύρος Γιαννιώτης

Ασημένιος Ολυμπιονίκης ο Σπύρος Γιαννιώτης

To σημένιο μετάλλιο κτέκτησε στο ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης που παραλίγο να πάρει το χρυσό, στα 10 χλμ μαραθώνιας κολύμβησης.

Στην τελευταία κούρσα της καριέρας του ο κορυφαίος κολυμβητής βρέθηκε μέχρι και στην 21η θέση στα μέσα της διαδρομής.

Με φοβερές «μάχες» ο Σπύρος Γιαννιώτης ξεχώρισε στα τελευταία μέτρα και φάνηκε να τερματίζει στην πρώτη θέση, όμως με τον ίδιο ακριβώς χρόνο (1:52.59.8) τερσε και ο Ολλανδός πρωτ ς, Φέρι Βίρτμαν.

Το photo finish του αγώνα… παίδεψε τους διοργανωτές, που για περισσότερα από 15 λεπτά δεν είχαν καταλήξει ποιος είναι ο Ολυμπιονίκης.

Ο Δήμος Βόλου

Ο Δήμος Βόλου και το Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. συγχαίρουν όλους τους μέχρι τώρα Ολυμπιονίκες, οι οποίοι μας έκαναν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους, ιδιαίτερα τον Γιαννιώτη Σπυρίδωνα, τον οποίο, με τον προπονητή του Γέμελο Ν., είχε την χαρά και τιμή να φιλοξενήσει στην πόλη, στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος», για την προπόνησή του, το δεύτερο 15/μερο Ιουλίου, λίγο πριν την αναχώρησή του για το Βραζιλίας.

Ο Δήμος , εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές της 31ης Ολυμπιάδας, της Παραολυμπιάδας που ακολουθεί, καθώς και όλων των επόμενων αθλητικών αναμετρήσεων.

gianniotis

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση