Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απεβίωσε η Φώφη Γεννηματά
Απεβίωσε η Φώφη Γεννηματά

Απεβίωσε η Φώφη Γεννηματά

Απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών το 12.04 μεσημέρι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής (), Φώφη εννηματά, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Η Φώφη εννηματά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου καθώς παρουσίασε υποτροπή .

Η είδηση πως η εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκάλεσε κύμα συμς από τον πολιτικό κόσμο της χώρας προς το πρόσωπο της προέδρου του , η οποία έδωσε ξανά τη μάχη με τον καρκίνο.

Η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά θα  τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στην Μητρόπολη Αθηνών.

Στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά η ταφή της στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η νέα διάγνωση που έγινε κατά τη νοσηλεία της στον Ευαγγελισμό, δεν άφηνε σχεδόν κανένα περιθώριο στους ιατρούς για θεραπευτική αντιμετώπιση, καθώς ο καρκίνος εντοπίστηκε στην κοιλιακή χώρα. Για «βαριά, μη αναστρέψιμη κατάσταση» έκαναν λόγο οι γιατροί, μόλις ολοκληρώθηκε ο κύκλος όλων των εξετάσεων, με την ίδια να ενημερώνεται για την κρισιμότητα της κατάστασής της.

Η γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους της ς το 1964 και ήταν κόρη του Γιώργου Γεννηματά, ιδρυτικού μέλους και υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα και στη συνέχεια σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απ' όπου αποφοίτησε το 1987, ενώ το 1986, προτού αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο, διορίστηκε υπάλληλος στην Τράπεζα.

Είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε τρία παιδιά. Πρώτος σύζυγος της Φώφης Γεννηματά ήταν ο Αλέξανδρος Ντέκας. Παντρεύτηκαν όταν η Γεννηματά ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη.Ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ο Ανδρέας Τσούνης τον οποίο παντρεύτηκε το 2003.

Ο Α. Τσούνης είναι οδοντίατρος και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ερρίκος Ντυνάν από το οποίο παραιτήθηκε το 2014 τη χρονιά που αυτό πέρασε στα χέρια της Τράπεζας Πειραιώς. Μαζί απέκτησαν μια κόρη και έναν γιό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση