Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Δικάζονται δύο Βολιώτες για ανάρτηση πανό για τον Παγασητικό
Δικάζονται δύο Βολιώτες για ανάρτηση πανό για τον Παγασητικό

Δικάζονται δύο Βολιώτες για ανάρτηση πανό για τον Παγασητικό

Στις 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ δικάζονται δύο Βολιώτες που κατηγορούνται από το καθεστώς του Δήμου επειδή ανάρτησαν πανό που έγραφαν:« ΟΧΙ στη ρύπανση του Παγασητικού» « ΟΧΙ στο ξεπούλημα του Βιολογικού».

Σε σχετική της συμμαχίας για το Νερό του Βόλου  αναφέρεται: ” Είχε προηγηθεί η επί μακρόν ρύπανση της θάλασσας  με βοθρολύματα (πράγμα που συμβαίνει  εξάλλου  μέχρι και σήμερα) και η συνεχής προσπάθεια του Δήμου να αποκρύψει το θέμα.

Επίσης είχαν προηγηθεί δηλώσεις του, τότε προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, Γαλάτη ότι ο έπρεπε να εκχωρηθεί σε ιδιώτη.

Μετά από μάταιες προσπάθειες για ενημέρωση, πλήθος πολιτών παρευρέθηκε στο ,  στις 13-2-17, απαιτώντας να συζητηθούν τα θέματα αυτά. Όχι μόνο δεν δόθηκε ο λόγος σε εκπρόσωπο των παρευρισκομένων, αλλά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, , ενοχλημένος από την ανάρτηση των πανό διέκοψε τη συνεδρίαση.

Το καθεστώς του Δήμου θα πρέπει κάποτε να αντιληφθεί ότι η λογική του επικεφαλής του «θα κάνουμε ό,τι θέλουμε» και το αμίμητο «η ΑΓΕΤ θα καίει ό,τι  θέλει» δεν έχουν καμιά σχέση με την και ότι οι πολίτες απαιτούν να ενημερώνονται και να έχουν λόγο για πράγματα που τους αφορούν.

Οι στημένες δίκες ανθρώπων που αγωνίζονται για τη , για καθαρό αέρα, καθαρό νερό και για τον πολιτισμό, δεν φοβίζουν κανένα. Αντίθετα, δείχνουν τον φόβο της Δημοτικής Αρχής απέναντι σε ό,τι ζωντανό έχει αυτή η πόλη.

Μαθήματα ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ δεν δεχόμαστε από:

  • αυτούς που έχουν μετατρέψει το σε καταγώγιο
  •  έναν πρόεδρο που όχι μόνο ανέχεται αλλά και υιοθετεί τους τραμπουκισμούς του δημάρχου με αποτέλεσμα  να καταδικαστεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για ανάρμοστη συμπεριφορά και σοβαρή
  • τον ίδιο τον δήμαρχο που σπάζει καρέκλες και σημαίες και  κλείνει χώρο πολιτισμού στις Σταγιάτες
  • τον ίδιο τον δήμαρχο που με τον λεκτικό του βόρβορο συχνά φέρνει στα όριά τους τους δημοτικούς συμβούλους και τους οδηγεί στο να αποχωρήσουν από τις συνεδριάσεις
  • τον ίδιο τον δήμαρχο που εξαπολύει προς τους πολίτες «ότι θα τους μαυρίσει στο ξύλο»
  •  αυτούς που θέλουν να πνίξουν την πόλη στη ρύπανση και στον καρκίνο ιδρύοντας
  • από αυτούς που έφτασαν στο σημείο να κουβαλούν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τους εγκληματίες ΝΑΖΙΣΤΕΣ της Χρυσής Αυγής και να συναγελάζονται μαζί τους, παραχωρώντας τους χώρους του Δήμου για τις συνάξεις τους
  •  αυτούς που χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να αποτρέπουν  την παρουσία πολιτών στο Συμβούλιο, το οποίο με τη συμπεριφορά τους έχουν πλήρως απαξιώσει.”
"Αλιεύοντας" την είδηση