Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Καταψήφισαν το ψήφισμα κατά Μαδούρο ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής
Καταψήφισαν το ψήφισμα κατά Μαδούρο ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής

Καταψήφισαν το ψήφισμα κατά Μαδούρο ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής

Με ευρύτατη πλειοψηφία 450 βουλευτών υιοθέτησε το το ψήφισμα – κόλαφο για τον ηγέτη της Βενεζουέλας Νίκολας .

Σύμφωνα με την καταγραφή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, το ψήφισμα καταψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, Κ. Κούνεβα και Σ. Κούλογλου, το ΚΚΕ και η . Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν ψήφο ς και απλώς εκ παραδρομής φάνηκε ότι έριξαν αρνητική ψήφο.

 Ωστόσο, Ελληνες ευρωβουλευτές που συμμετείχαν στη διαδικασία σημειώνουν ότι επρόκειτο για και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πάτησαν κανονικά το κουμπί, επιλέγοντας αρνητική ψήφο.Ο Κώστας Χρυσόγονος απείχε από την ψηφοφορία.

Το ψήφισμα, μεταξύ άλλων, καταδικάζει το καθεστώς για τη βίαιη καταστολή ειρηνικών αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, κάνοντας λόγο ακόμα και για χρήση άτακτων ένοπλων ομάδων από την κυβέρνηση.

κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εκτίθενται διεθνώς για χάρη του Μαδούρο

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ μέσω Twitter, με αφορμή την κατάσταση στη Βενεζουέλα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος .

«Αρνήθηκαν συζήτηση στη Βουλή. Καταψήφισαν στο ευρωκοινοβούλιο. Εκτίθενται διεθνώς για χάρη του Μαδούρο. Αγάπη που δεν κρύβεται», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, ανέφερε επίσης μέσω Twitter ότι «οι Podemos στην Ισπανία και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο στήριξαν τον Μαδούρο. Συγκοινωνούντα δοχεία και όχι μόνο…».

«Έτσι εξηγείται γιατί ο Αλ. ς απέρριψε αίτημα της για έκδοση ψηφίσματος από την ελληνική Βουλή», πρόσθεσε ο κ. Λαζαρίδης.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση