Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για το δημογραφικό ζήτημα της χώρας
Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για το δημογραφικό ζήτημα της χώρας

Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για το δημογραφικό ζήτημα της χώρας

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης για το δημογραφικό ζήτημα που ταλανίζει τον ελληνικό λαό.

Το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα της χς ήταν και παραμένει το δημογραφικό. Χιλιάδες Έλληνες «χάνονται» κάθε χρόνο, είτε άμεσα με τις εκτρώσεις είτε έμμεσα με την αναγκαστική μετανάστευση στο , καθώς στην «προοδευτική» νεοελληνική το δικαίωμα της ς δεν αναγνωρίζεται ως πρωταρχικό καθήκον της Πολιτείας, με αποτέλεσμα την υπογεννητικότητα και την γήρανση του Ελληνικού Λαού, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το του Έθνους.

Κατά μέσον όρο, οι γεννήσεις από το 2013 και μετά βρίσκονται σταθερά κάτω από τις 95.000 και οι πάνω από τις 110.000. Σύμφωνα με τη Eurostat, Ιούλιος 2017 στα της Ε.Ε. διαπιστώνεται ότι ο πληθυσμός στην από 10.800.000 άτομα το 2015 θα μειωθεί σε 8.300.000 το 2060 και σε 7.200.000 το 2080.

Ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής ρωτά ποιές αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν, ποιές ενέργειες και μέτρα πρόκειται να ληφθούν ως κίνητρο ς του πληθυσμού ώστε, να σταματήσει το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα της δημογραφικής γήρανσης που μαστίζει το Ελληνικό Έθνος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση